Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosabb, csendesebb, nem bulizós, de értelmes, okos, vicces lányokkal hol lehet ismerkedni?
Azért nem találtok,mert sok a r**i...:D
Na szóval ugyanígy vagyok a fiúkkal,egy normális sincs már csak azok a fajták akik kihasználják a lányokat,na meg hogy elvárják hogy a lány kezdeményezzen,oké nem csodálom a mai lányok miatt.. gondolom,tudjátok kikre gondolok. :\ Sajnálom is ezt,mert mi normális lányok is elvagyunk ezek miatt ítélve,szánalmas...:| Hát nem tudom hol ismerkedhetnél.Mondjuk baráti körben biztos van haverjaidnak nője,azok barátnői pl. ;)Megoldható! Sok szerencsét remélem találsz egy szép és normális csajt.:)
15/L.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:47
Kösz.:d örülök hogy valaki 1etért.:) vannak normális pasik csak el vannak bújva..:| De majd én felkeresem őket:D:D
Komolyan.biztos vannak még olyan pasik akik,úgy gondolkodnak mint,mi normális lányok. De hol a pi*sába vannak?!:O:D
Egyetemi kávézók, könyvtárak, parkok, utca...szinte bárhol. Ha nem vagy egy bűnronda vki, akiről sugárzik, hogy csak dugni akar, az értelmes lányoktól kapsz egy mosolyt/esélyt/visszautasítást. Lehet, hogy 20-ból 18 azt mondja, hogy bocsi de nem kellene erőltetni...de még mindig marad 2, aki lehet, hogy vevő rád ;)
19/L
Én is mondhatnám, de senki nem fogja kihasználni a lehetőséget... :/
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!