Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol csattant el nektek az eső csók?
kort írjatok és hogy milyen helyen, hol stb
Nem feltétlenül a legelső szerelemre gondolok, hanem az összesre
Nekem 16 éves koromban nyáron, egy balatoni buliban. A sráccal kb fél órája ismertük egymást, ott ismerkedtünk össze a koktélbárban. Idősebb volt nálam jó pár évvel és nagyon jól csókolt. :)
19/L
Nyári tábor...Margitszigeti móló ...
27/l
2009 decemberében azt hiszem 8. egy nálam 2 évvel idősebb lánnyal. Egy panellakás első emeletén a nappaliban amikor a lány barátnője kiment csinálni a vacsorát.Sajnos nem lett belőle semmi azóta is jóban vagyunk.
20/f
legelsőnél féllel múltam 18. az ágyamban (albérlet/szoba). félig ültünk-heverésztünk.
második esetben/kapcsolatban a legjobb barátnőm hűtőszekrénye előtt, valami babzsákfotelbe süppedve, félig a kövön. (ittunk picit, de részeg nem voltam, hogy ne tudjak rá emlékezni. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!