Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy lány?
Kétszer találkoztam egy lánnyal de nem sokat beszéltünk és azóta mindennap beszélek vele egy közzöségi oldalon. elhívtam már elég sokszor,de mindig mondja nem ér rá.
Én szeretném megismerni jobban de valahogy nem jön össze semmi se vele.teloszáma meg van és fel is hívtam hívjam el ott?vagy milyen randi helyre hívhatom el? a lány 16 éves.

Nem biztos hogy elutasításnak mondja azt hogy nem ér rá.. A legegyszerűbb ha konkrétan megkérdezed hogy bejössz-e neki,és hogy akar-e ismerkedni. :D Randi helynek pedig az elején a sétát ajánlanám, mert sok mindent megtudtok beszélni, és jól tudjátok érezni magatokat :D
16/L

"Nem biztos hogy elutasításnak mondja azt hogy nem ér rá."
Ha egyszer mondja, akkor valóban nem biztos. Ha kétszer, akkor már gyanús, de legyen. Ha mindig azt mondja, akkor viszont 1000%, h kamuzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!