Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták mondani, hogy legyél önmagad, mikor a legtöbb csajnak csak a tipikus tökös, nagydumás, jólöltözött pasi van az agyában?
Megjátszod magad, nem az vagy, aki --> a csajszi rájön --> repülsz --> és mi leszünk a ribancok, mert dobunk :P
Sztem nem annyira bonyec, hogy miért kell önmagadnak lenned ;)
Akkor nem legtöbb csajnak, hanem sok csajnak...igy már jobb?
Persze tudom, hogyha önmagad vagy akkor kapsz egy olyat aki önmagadért szeret....ha kapsz. :)
Le lehet hurrogni a kérdezőt, de abszolút igaza van. Ha egy srác jólelkű, kedves és lehet rá számítani, akkor egekig dícsérik a lányok...
Csak éppen enm jár vele senki, max. akinek már minden mindegy, csak fiú legyen. Fáj az igazság, tudom, de legalább itt be lehetne végre ismerni!
rugaszkodjunk el a nő-férfi vonaltól és vegyünk egy általános témát ami mindenre igaz: politika.
szerinted ha a politikusok az igazságot mondanák, hogy szarban lesztek, ilyen-olyan megszorítások, leépítés stb.. akkor megválasztaná őket valaki?
a lányok azt mondják amit gondolni szeretnének, de nem azt amit valójában akarnak. ez a láss, ne csak nézz kategória.
Mert a pinájuk és a csöcsük és az egójuk és a fantáziájuk szülte
kamu felsőbbrendűségük létezik az elméjük helyén a nőcöknek.
Meg sem fordul a buta fejükben a kérdés, hogy a numerakirájka kisköcsög
: és az egyéniséget és biztonságos hátteret nyújtó Pasi Az teljesen
eltérő fogalom. Mivel a jelentősen döntő többségű közforgalomban a
numerakirájkákkal találkozgatnak a nőcök, az értékes Pasikra már
fel sem képesek figyelni : Olyan irigyek a Nőcök a Valódi Pasikra.
Süllyesztitek magatoknak a Ladikot : Kedves nőcök.
Szép estét kívánok Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!