Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem érek rá, nagyon sok dolgom szöveg mindig rosszat jelent?
Szóval van egy lány. Hétvégén ismerkedtem meg vele egy buliban. Igazából csak táncoltunk úgy fél órát, meg beszélgettünk közben.
Megadta a telefonszámát, még ő maga írta bele a telefonomba. Másnap felhívtam, beszélgettünk, aztán facebookon is picit.
A lényeg, hogy a végén mondtam neki, jó lenne ha személyesen is találkoznánk, nem akartam sokáig húzni a dolgot. Aztán írta, hogy jaj, most nem éppen jó alkalom, nagyon sok a dolga, stb.
Mondjuk ez részben igaz is, mert Pesten dolgozik, de innen 30 km-re lakik, meg sok egyetemi ügye is van.
Viszont úgy gondolom, ha akarna valamit, akkor valahogyan csak szakítana rám időt, nem? Legalább max hagyja, hogy munkából elkísérjem az állomásig, vagy valami.
Vagy tovább kellett volna fűzni még, és nem egyből randira hívni?
Csak picit fura az egész, mert a szórakozóhelyen is úgy mentem oda hozzá, hogy előtte állandóan engem bámult, aztán így eléggé feltűnő volt. Szóval ebből gondolnám, hogy azért bejövök neki, vagy valami. :)
szerintem nem akar toled semmit :-(
29/N
Szia!
Én még arra is gondolok, hogy mi van, ha a buliban annyira eleresztette magát, hogy mindenről megfeledkezett. Aztán másnap tiszta fejjel átgondolta, hogy atyaég, nekem van pasim. :o Akkor mégse kéne talizgatni.
Ha nagyon érdekelnéd tudna rád is szakítani egy kis időt szerintem, annyira elfoglalt nem lehet egy fiatal csaj, elvégre nincsennek neki gyerekei, meg férje akire főzni kéne otthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!