Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan viselkedtek annak a lánynak a közelében, aki tetszik nektek?
Pl: próbáltok vele szemezni esetleg nem mertek ránézni, vagy felszabadultabbak, vidámabbak lesztek, stb..?
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam meg. Köszönöm a válaszokat:)
Próbálok vele szemezni és közben azt figyelem, hogy milyen szép és hogy ő is tartja e a kontaktot majd "eldobok" felé egy apró mosolyt. Ez persze a bátrabb önmagam, ezzel ellentétben vannak időszakok amikor keresem a szemét de amikor megtaláljuk egymás gyorsan elvetem tekintetem és zavarban vagyok. Amikor odamegyek megszólítani 2 lehetőség van: 1. Kicsit bátrabb vagyok és értelmetlen kérdésekkel bombázom, de kicsi magabiztosságot sugározva.
2. viszont legutóbb akkora marhaságot csináltam, hogy hülyeséget kérdeztem, próbáltam humorosan viselkedni, és végülis nagyon zavarban voltam és ezért nem mertem még egyszer odamenni, mert gáz volt amit tettem.
Attól függ. Ha már ismerem, megpróbálkozom nála.
Amennyiben nem, igyekszem megismerni, hogy aztán léphessek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!