Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ROMA származásom hátrány nálatok?
Figyelt kérdés
:/2011. okt. 10. 17:21
21/30 anonim válasza:
18:21
A 2000 csak egy szám volt, ami hirtelen eszembe jutott, de tudom, hogy két szál cigiért is képesek kinyírni ezek a söpredékek.
Azt a baromságot pedig felejtsük el, hogy van köztük normális. Igen, talán van, ezerből egy, de biztos, hogy a családjuk nem az.
Örülök, hogy vannak még normális emberek, akik nem akarnak ezekkel összeállni. Úgy tűnik, mégis van még remény.
22/30 anonim válasza:
ÁÁÁ, légyszi ne általánosítsatok! Vannak a romák közt is tisztességes emberek, akik tanultak és normális életet élnek
Tény hogy mi vagyunk kevesebben...
Én is főiskolát végeztem, dolgozom és becsületre nevelem a gyerekeimet a magyar férjemmel :)és én is utálom a primitív és raj romákat mégha a "fajtám" is.
23/30 anonim válasza:
Nálam nem hátrány. Jártam is egy fiúval aki szerintem az volt, sötétebb bőre és fekete haja volt. De nem tudom biztosra, mert soha nem kérdeztem tőle. Ha jó ember, akkor nekem mindegy milyen a származása. 15l
24/30 anonim válasza:
nem kéne a fajokat keverni az alsobb rendü az marad nem kell higitnai normálissal
25/30 anonim válasza:
A cigánynak nevezett retardált, belterjes faj már évszázadokkal ezelőtt kihalt volna, ha nem lennének olyan jóhiszemű és éppen ezért kissé naiv népek, mint a magyarok. De ha egyszer végre öntudatra ébrednek, akkor az ég irgalmazzon ezeknek a mocskoknak, mert akkor eltűnnek a történelem süllyesztőjében, ahová valók.
26/30 kadarjani válasza:
takarodj vissza oda ahonnan jöttél hppá már nemis tudod honnan jöttél...
27/30 anonim válasza:
van egy roma haverom magyar letemre... szulei tesoi is nagyon kedvesek es rendesek szerintem van kivetel es vannak jo romak is nem csak rosszak:)))
28/30 anonim válasza:
Ez egy kicsit túlzás lesz, de ez olyan, mintha megkérdeznék tőlem: "Akarsz egy majommal közösülni?" Nem, nem nem! Teljességgel lehetetlen! Hála Istennek normális családom van, és megtanították, hogy kerüljem el cigányokat! Sajnos egyre több van ebben az országban, úgyhogy ez annyira nem könnyű ://
30/30 anonim válasza:
Ha magas vagy nagy farokkal szép testtel akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!