Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "ne haragudj, de nem vagy az esetem" szöveg mennyire sértő? Vagy ezt inkább ne mondjam? 23/N
Nemrég írt egy fiú nekem (az egyik ismerősöm haverja) az egyik közösségi oldalon, és elkezdtük levelezni. Nagyon szimpatikus, de a képe alapján annyira nem tetszik (azért nem is olyan rossz, csak már 1-2 éves a kép, nem tudom, hogy néz ki most). Hamarosan találkozni fogunk, és nem tudom, h. mit mondjak neki a randi végén, ha esetleg megkérdezi, h. szeretnék-e vele még találkozni? Persze az is benne van a pakliban, h. tetszeni fog, tehát nem úgy indulok neki a dolognak, h. tuti nem jó a pasi. Megbántani sem akarom, de nem tudom, h. mit mondhatnék.
(legfőképpen 20 év feletti fiúk/férfiak válaszát várom, de korombeli lányok is írhatnak)
"És szerintem a fiúk is ugyanúgy válogatnak, mert nem egy olyan lányt ismerek, aki elmegy buliba, és mondjuk nem megy oda hozzájuk egy fiú sem."
Én speciel nem azért nem megyek oda a lányokhoz egy buliban, mert válogatós lennék, hanem mert tudom h nem tetszenék nekik.
Tudom, h. nem minden fiú olyan válogatós. Látom, h. pl. bulikban is próbálkoznak a srácok más lányokkal.
09:10-nek: Menj oda nyugodtan, szerintem érdemes próbálkozni.
Rengetegszer próbálkoztam már, és soha nem jártam sikerrel. Inkább jobb, ha nem is égetem magam, nektek nem kell ennyire ronda pasi.
Na de ez már off, nem muszáj reagálni :)
Úgy látom kicsit eltértünk a tárgytól. :) Ami nem feltétlenül baj, csak légyszi ha tudtok, a kérdésemre is válaszoljatok. Oké, legyek őszinte, tehát mondjuk azt nem mondhatom, h. nem akarok kapcsolatot, mert az nem lenne igaz.
Fiúk, férfiak, mi az az indok (szöveg), amivel titeket lekoptattak (persze ha volt ilyen). És legfőképpen olyan kellene, ami azért annyira nem esik rosszul, tehát nem akarok bunkó lenni.
Az elutasítás mindig kellemetlen.Egyénfüggő is szerintem,hogy ki mennyire veszi ezt magára.Szerintem elég ha annyit mondasz:Ne haragudj,de nem érzem azt,amit ilyenkor érezni kellene..
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!