Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 15 körüli fiú akinek tetszenek a visszahúzódó, félénk lányok, akkor is ha nem egy szépségkirálynő? 14/l
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 15:28
21/36 anonim válasza:
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:14
* mivel nem tudom megnézni.
22/36 A kérdező kommentje:
Nem én tiltottalak le! o.o
2011. okt. 9. 17:17
23/36 anonim válasza:
Merre laksz esetleg elárulhatnád .
24/36 A kérdező kommentje:
? :O nem is ismerlek! :$
2011. okt. 10. 16:14
25/36 anonim válasza:
Akkor itt az alkalom, hogy megismerj :D
26/36 anonim válasza:
Ti tartjátok bennem a reményt, srácok :)
27/36 A kérdező kommentje:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:17
Ezt nem értem :$
2011. okt. 11. 15:08
28/36 anonim válasza:
Ha leírnád merre laksz, akkor talán csak azok kérnének pm-et akikkel értelme is lenne ismerkedni, mert nem az ország másik felében lakik, és tudtok találkozni élőben fészbúk helyett...
29/36 anonim válasza:
küldessz nekem képet? küldök énis :DDDDD
15/F (irsodumb@freemail.hu )
30/36 A kérdező kommentje:
Fejér megyében lakom :$ Mi tetszik az ilyen lányokban? :)
2011. okt. 12. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!