Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Nektek tetszik ha egy srácnak van fülbevalója?
hát nem tudom...
a fülbevaló lehet nagyon jó, ha passzol a stílusodhoz. én speciel imádom, de csak a metálos vagy rocker pasikon, van amelyiknek van, bár egynél több az egyik fülében. nagyon állatnak is ki tud nézni.
az ilyen átlagos vagy diszkós srácokon inkább gáz.. zselés haj, köves fülbevaló, csőnaci... brr.
háát.. én csak kíváncsi voltam a véleményekre.. de én is szeretnék csináltatni mert nekem tetszik.. :D
de kinek-mi :D
Hát ez undorító...
Mennyi értelmetlen és legfőképp felesleges hozzászólás...
Ha neked kell és tetszik és az ízlésedhez is passzol akkor már h a bánatba ne rakathatnál a füledbe egy lógót :)
Ez a része h nőies számomra teljesen felfoghatatlan, miért ne lehetne egy férfinak is? Nekem is már 5-6 éves korom óta van fülbevalóm, jelzem akkor nem én erőltettem hanem édesanyám! Pár évig nem volt a fülemben és most ismét van és szerintem kur.vára jól nézek ki benne, az h mi tetszik másnak rajtam és mi nem arra meg magasról sz@rok! 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!