Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok. Nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Nektek tetszik ha egy srácnak van fülbevalója?

Figyelt kérdés
nincs , csak az egyikbe vagy mind a 2-be ?!
2011. okt. 8. 13:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...

a fülbevaló lehet nagyon jó, ha passzol a stílusodhoz. én speciel imádom, de csak a metálos vagy rocker pasikon, van amelyiknek van, bár egynél több az egyik fülében. nagyon állatnak is ki tud nézni.

az ilyen átlagos vagy diszkós srácokon inkább gáz.. zselés haj, köves fülbevaló, csőnaci... brr.

2011. okt. 8. 18:13
 22/31 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi óvodás van itt 24/f vagyok 10 éve van fülbevalóm A lányok úgyis először a mosolyodat a ruhádat a sportosságodat nézik meg A haverokat meg úgysem érdekli van vagy nincs fülbevalód Ha mindég más mondja meg mit csinálj sosem leszel igazi alfa hím Egy egyszerű arany pont fülbevaló vagy kis kő fülbevaló jól áll mindenkinek :))
2011. okt. 10. 11:50
 23/31 A kérdező kommentje:

háát.. én csak kíváncsi voltam a véleményekre.. de én is szeretnék csináltatni mert nekem tetszik.. :D

de kinek-mi :D

2011. okt. 10. 17:12
 24/31 cirmos62 ***** válasza:
Hát, óvódás már nagyon régen voltam, nem is rajongok az ékszert viselő alfa hímért, bár tény, hogy csak ezek viselése miatt nem ítélek meg senkit. Viszont mint az előzőnél olvashattad: fő az önbizalom!
2011. okt. 10. 17:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Én semmiféle ékszert nem tudok elviselni magamon,még egy karórát se.Pedig mindig szerettem volna nyakláncot legalább,de engem nagyon zavar.34f
2011. okt. 15. 11:07
 26/31 anonim ***** válasza:
az egyetlen dolog ami jol all minden pasin az a borkarkoto..sima borkarkoto semmi mas...Vagy vannak olyan szerencsesebbek akinek egy kotore felakasztott medal..bor korore jelzem..es izleses nem ilyen csillogo...egy ferfi legyen szolid.
2011. okt. 15. 19:21
 27/31 anonim ***** válasza:
szép, de ne legyen semmi csillogós ;) ja és csak az egyikbe. :)
2011. okt. 16. 15:39
 28/31 anonim ***** válasza:
szerintem homáros.. egy férfi legyen férfias ne nőies..
2012. jún. 14. 22:14
 29/31 mogul ***** válasza:
szerintem sexy de az a fő h neki tetszen
2012. jún. 14. 22:16
 30/31 hátezmiez? ***** válasza:

Hát ez undorító...

Mennyi értelmetlen és legfőképp felesleges hozzászólás...

Ha neked kell és tetszik és az ízlésedhez is passzol akkor már h a bánatba ne rakathatnál a füledbe egy lógót :)

Ez a része h nőies számomra teljesen felfoghatatlan, miért ne lehetne egy férfinak is? Nekem is már 5-6 éves korom óta van fülbevalóm, jelzem akkor nem én erőltettem hanem édesanyám! Pár évig nem volt a fülemben és most ismét van és szerintem kur.vára jól nézek ki benne, az h mi tetszik másnak rajtam és mi nem arra meg magasról sz@rok! 21/F

2012. jún. 15. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!