Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Akar vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Akar vagy nem?

Figyelt kérdés

Egy sráccal hétfőn találkoztunk és felmentem hozzá. Iszogattunk, beszélgettünk és le is feküdtünk, de 11 kor hazajött a haverja azért, mivel nem akart elengedni, kicsit még elhívott iszogatni egy bárba. És másnapra megint elhívott ( kedden) hozzá vacsorára. Tényleg főzött is nekem segítettem, dumáltunk, filmeztünk, és még össze is bujtunk és amikor indultam volna azt mondta majd még csüt péntek fussunk össze.

Másnap ráírok hogy akkor mikor találkozzunk, azt mondja a péntek "ok-nak" tűnik. Csütörtökön megint ráírok és mondja még nem tudja mert programja van és nem jeleztek még vissza, de ha nem akkor "ok".

És nem írt ma sem semmit. Most akkor kellek neki vagy ilyen egy éjszakás dolog volt?

2011. okt. 7. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag egyészakás kaland szerintem csak...
2011. okt. 7. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg másnap minek hívott meg kajálni, és semmi nem volt csak filmezés?
2011. okt. 7. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor hív fel még egyszer és nézd meg leráz e vagy nem. Ha igen akkor ugyanaz a válaszom ha nem akkor valoszíűleg kedvel;)
2011. okt. 8. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Ma már lemondtam róla erre elhívott egy kézműves foglalkozásra és tök jó volt:)

Szerintem akkor csak nem biztos magában vagy furán mutatja ki hogy kellek vagy nemtom :S

2011. okt. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!