Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy lánynak, hogy tetszik, vagy hogyan hívjam el valahová? (olvassátok el a lenti szöveget is pls)

Figyelt kérdés
Szóval ennél kicsit komplikáltabb a dolog, én 15 éves vagyok, a csaj meg 13, aki történetesen pont a haveromnak a húga. Sokszor látom amikor haveromnál vagyok, de csak köszönni szoktunk egymásnak, és nekem még sose volt barátnőm. Szóval kérdésem az lenne, hogy hogyan szólítsam meg igazából, hogyan kezdjek bele az ismerkedésbe, és hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem, vagy hogyan hívjam el valahová? (A normális válaszokat előre is köszönöm:)
2011. okt. 7. 17:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
amikor átmész hozzájuk, próbálj vicces lenni, úgy, hogy a csaj is hallja meg. Próbálj vele kapcsolatot teremteni, keresni valami közös témát. Nem kell ott rózsa, se bézbózütő, ha lesz közös téma, tudtok beszélgetni, abból úgy is lesz valami. Ovisoknál van "leszünk barátok?" kifejezés. Itt nem kell. Összejön, meglátod. :) a haver segítségét kérni meg nem biztos, hogy célszerű. Ebben a korban lehet fordítva sülne el.
2012. márc. 24. 15:52
 12/15 anonim válasza:

Tényleg először a haveroddal beszélj. Am meg nem kell túl komplikálni. Menj oda hozzá és kérdezd meg hogy Van kedved moziba jönni?

általában a pasik ott rontják el hogy agyon bonyolítják. Légy természetes és magabiztos ;)

2012. ápr. 21. 17:04
 13/15 anonim válasza:
velem is megtörtént ez. én megkérdeztem a haveromat hogy mit szólna ha összejönnék a hugával.és az én esetemben szerencsém volt mert nem röhögött a pofámba meg ilyenek. (renélem nálad sem lesz ez) nekem azt mondta hogy hajrá, szurkol hogy összejöjjünk meg ilyenek.
2012. ápr. 30. 16:14
 14/15 anonim válasza:
Megbeszeled a haveroddal ezt az ugyet. Es veszel harom mozijegyet a lany kedvenc filmjerol. A haverod ugy tesz mintha fontos ugy lenne es el kell menjen.Ti kettesben vagytok es a tobbi megy magatol ;)
2012. ápr. 30. 19:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is 13L vagyok. Viselkedj komolyan és habár ne mutasdd eleinte ki hogy közeletsz hozzá, de keressd az alkalmat, hogy minél gyakrabban találkozatok. Ha úgy látod, hogy van esélyed, még a haverodnak is beszélhetsz róla. Egy a lényeg, viselkedj úgy mint egy 15 éves, és ne legyél gyerekes,inkább férfias, mert azt egy pasiban nagyon lehet utálni.
2012. máj. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!