Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Diszkóban nyitottak vagytok-e idegen fiúkkal való ismerkedésre, vagy csak azért mentek le, hogy táncoljatok egy jót a barátokkal?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 11:26
11/16 anonim válasza:
Igen, mi a barátnőmmel ismerkedni járunk le. Nem dugni, ismerkedni. Csomó ismerős embert szedtünk már össze :D Lassan olyan leszünk mint egy nagy particsalád :D
12/16 anonim válasza:
Nem "meno" diszkoban ismerkedni hacsak nem futokalandra vagysz...nagyon ritkan talalsz a diszkoban valakit akit ot ismersz meg es hosszu komoly kapcsolatotok lessz utanna ;)
13/16 A kérdező kommentje:
lehet h. nem menő, de lényegesen egyszerűbb mint utcán
2011. okt. 7. 19:19
14/16 anonim válasza:
Én éppen tegnap voltam buliba. Megismertem egy srácot, nem kavartunk meg ilyenek hanem beszélgettünk sokat meg táncoltunk. És holnap találkozunk ;) Szóval lehet akármi! sok sikert!
15/16 A kérdező kommentje:
szia, utolsó.
Leírod hány éves vagy, és hogy milyen jellegű buliban voltál? (úgy értem h. ilyen iskolai szintű diszkó, vagy valami morrisons-féle hely volt?)
2011. okt. 8. 20:08
16/16 anonim válasza:
"Amúgy tényleg vanna olyan csajok is, akiket meg lehet dugni. A kollégámnak minden szombaton sikerül ilyet találni."
Legalabbis ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!