Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van 1lány,aki volt osztálytársam,aki most Ausztriában él.A hétvégén talizunk és valahogy elkell neki mondanom,hogy szeretem,de nem tudom hogy csináljam,mert eddig csak 1x 1órát voltunk együtt és csak nagyon ritkán jön haza.Tudom,hogy messze van meg ilyenek,de ezt akkor is személyesen szeretném megbeszélni vele.Mit mondjak neki?Csak igy hogy szeretlek nem állhatok oda elé.Előre is köszi a normális válaszokat. Én 14f ő14l
2011. okt. 5. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha egy órát találkoztatok akkor még igazából nem is ismered.
2011. okt. 5. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem mondani kell hanem éreztetni. Felesleges azzal letámadnod, hogy szeretlek blablabla. mivel nem tud rá mit lépni. Most mondja azt, hogy igen én is imádlak de megyek vissza Ausztráliába úgyhogy bocs de viszlát. Mellesleg 14 vagy és kizárt dolog, hogy szereted 1 óra beszélgetés után (lényegtelen mennyit beszéltetek eddig interneten). Azt sem tudhatod ő, hogy néz rád így ezért is felesleges ezzel terhelni. 14 évesen ilyen távkapcsolat alapból halott ügy.
2011. okt. 5. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben, meghívnám valahova, ahol lehet beszélgetni, a szemébe nézni. ( pl. cukrázda )

Nem tudom mennyi időtök lesz egymásra, de némi beszélgetés után, közölhetnéd vele, hogy "most látod milyen gyönyörű arca van" , "milyen szépen csillog a szeme" , és , hogy ha mód nyilhatna rá, biztosan vele töltenéd minden szabad időd !

Ha ő is kedvel, egészen biztos, hogy hasonlókat, eseteleg ezzel kapcsolatban megoldást fog javasolni. Érzeni fogod a válaszából mit érez, hidd el.

Azt azért jegyezd meg, hogy nem jó "ajtóstól rontani a házba" ! Nem kell rögtön letámadni, adj időt a beszélgetésnek, és ha már jól elvagytok, csak akkor hozakodj elő ezzel.

Én azt gondolom, hogy a "szeretlek" túl erős lenne. Elég id egy erős - kedves - célzó bók !

A szeretleket hagyd meg akkora, amikor már ismered, vele jár egy ideje, hatásosabb lesz hidd el.

Hiszen felmerűlhet a kérdés benne, szeret ? Hiszen nem is ismer ? Nála ennyit jelent a szerelem.... csak úgy "osztogatja" a szerlmét...

Remélem segítettem !

2011. okt. 5. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:
56km,szal nem vészes a távolság.Nem abban az 1órában ismertük meg1mást,hanem már előtte is ismertük.
2011. okt. 5. 23:28
 5/8 A kérdező kommentje:
23:25 köszi,sokat segitettél,de még várom a válaszokat
2011. okt. 5. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ó te jó ég b@zd+ AusztrÁLIA-nak olvastam :D így viszont hagyd figyelmen kívül a válaszomat és az alattam szólónak higgy.
2011. okt. 5. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Álj elé!

És mond: "Szeretlek!"

Ugye nem is volt nehéz? :D

2011. okt. 9. 07:47
 8/8 anonim válasza:

Pl:

Figyelj, mondani szeretnék valamit. Szóval... szeretlek!

Be fog jönni.

2011. okt. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!