Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?

Én a helyedben, meghívnám valahova, ahol lehet beszélgetni, a szemébe nézni. ( pl. cukrázda )
Nem tudom mennyi időtök lesz egymásra, de némi beszélgetés után, közölhetnéd vele, hogy "most látod milyen gyönyörű arca van" , "milyen szépen csillog a szeme" , és , hogy ha mód nyilhatna rá, biztosan vele töltenéd minden szabad időd !
Ha ő is kedvel, egészen biztos, hogy hasonlókat, eseteleg ezzel kapcsolatban megoldást fog javasolni. Érzeni fogod a válaszából mit érez, hidd el.
Azt azért jegyezd meg, hogy nem jó "ajtóstól rontani a házba" ! Nem kell rögtön letámadni, adj időt a beszélgetésnek, és ha már jól elvagytok, csak akkor hozakodj elő ezzel.
Én azt gondolom, hogy a "szeretlek" túl erős lenne. Elég id egy erős - kedves - célzó bók !
A szeretleket hagyd meg akkora, amikor már ismered, vele jár egy ideje, hatásosabb lesz hidd el.
Hiszen felmerűlhet a kérdés benne, szeret ? Hiszen nem is ismer ? Nála ennyit jelent a szerelem.... csak úgy "osztogatja" a szerlmét...
Remélem segítettem !

Álj elé!
És mond: "Szeretlek!"
Ugye nem is volt nehéz? :D
Pl:
Figyelj, mondani szeretnék valamit. Szóval... szeretlek!
Be fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!