Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van Pesten a legjobb teaház/a legjobb tea?
Figyelt kérdés
Egy fiú aki nagyon bejön nekem elhívott egy sörre de én azt mondtam hogy inkább igyunk meg egy teát. Melyik kerületben van a legjobb teaház/tea?2011. okt. 5. 19:39
11/24 anonim válasza:
Velem nem akarsz eljönni teázni egyszer? :D
12/24 anonim válasza:
Nekem a Sirius és az Altair a kedvencem. Múzeum körútról kell menni. Ha szembeállsz a Nemzeti Múzeummal,akkor rögtön az első balos utcában található mindkettő.
13/24 anonim válasza:
utolsó, még ötleteket adsz neki?
szerencsétlenek, csak a fölösleges köröket futnák, sztem térjenek egyből a lényegre, mit szarozzanak?
14/24 anonim válasza:
szentkirályi utcában van 2 a sirius meg az altair csak a neve más a kínálat ugyanaz 8. ker kálvionról kell sétálni 2 perc
15/24 anonim válasza:
"szerinted a teáért akarok oda menni? egy faszt! Odamegyünk beszélgetünk aztán felhívom magamhoz a gyereket és lekapom. Csak gondoltam a közö teázás szofisztikáltabbnak néz ki mint a sörözés."
Bírom, amikor az ilyen kis ribancok játszák a jó kislányt.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc, de vannak igényeim. Az nem tetszik, hogy kettős mércével mér az ember. Egy férfinél még menő is, ha minden hétvégén felszed valakit, egy nőnél rögtön ribancság. Megvolt az emancipáció, megvolt az egyenjogúság, ha én is szeretkezni akarok, és ő is, akkor mi itt a gond? Am jó volt, máskor is megyünk a Siriusba ;)
2011. okt. 9. 23:48
17/24 A kérdező kommentje:
Valami más tipp még esetleg?
2011. okt. 13. 17:52
18/24 IQnindzsa válasza:
A Podmaniczky utcában a Sir Lancelot mellett közvetlenül. Régen Demmers Tea House volt a neve de már más a tulaj és új a név. Szerencsére minden más maradt a régiben. Van galéria és kellemes zene szól. A tea választék hatalmas. Én évek óta járok vissza és nem csak olyan csajokkal akiket le akarok kapni... :P
19/24 anonim válasza:
Egy nőt sörözni hív? Jó nagy paraszt lehet akkor. Pff. Ekkora parasztot. Én elküldeném a k*rva anyjába sörözni.
20/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!