Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú szerintetek "aranyos" akkor az azt jelenti, hogy jó úton járok a közeledésben?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Az aranyos azt jelenti, hogy nem akar megbántani ezért inkább ne is próbálkozz.
2011. okt. 5. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Aranyost arra mondom, akitől semmit nem akarok, de megbántani sem szeretném.
2011. okt. 5. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálam se jelent sok jót az, ha azt mondom aranyos.

23N

2011. okt. 5. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyos szó nagyon kétértelmű, tényleg a lánytól függ, hogy milyen módon lát téged aranyosnak. Lehet úgy mint egy kisfiút, lehet úgy, hogy nem akar megsérteni és lehet, hogy teszel neki. Nekem is volt sok lány aki azt mondta, hogy aranyos vagyok és mászott rám és volt amelyik inkább kisfiúsnak nézett és nem pasinak. Ez lány függő, amíg nem nyomulsz rá, addig nem tudod meg, hogyan gondolta. Hajrá.
2011. okt. 5. 14:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Viszont az való igaz, hogy amelyik lánynak én tetszettem, azoknak a 80%-a nem mondta azt rám, hogy aranyos, meg helyes meg semmit. Szimplán csak akart engem.
2011. okt. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!