Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek? :|....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? :|. (többi lent)

Figyelt kérdés

van egy srác, aki nagyon tetszik nekem és szerintem én is neki. mind a ketten 14 évesek vagyunk. suli után mindig haza szokott kísérni, és olyankor mindig olyan jókat beszélgetünk *-*. de tegnap előtt elmentünk sétálni és leültünk egy padra. közel hajolt felém, és meg akart csókolni. de én nem mertem mert még soha nem csókolóztam. am én is szerettem volna azt a csókot, de nem mertem. :|

de adott egy puszit az arcomra és azt mondta h vár :))

szerintetek nem baj ha 14éves korban megvan az eldő csók ?

nem akarok olyan lány lenni, akinek már 13évesen megvolt az első szex -.-"

De tényleg szeretem azt a fiút és ő is engem, vagyis ezt érezteti :)<3

2011. okt. 4. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

1. kérdés: kezdjetek el járni.

2. kérdés:nem baj.

20l

2011. okt. 4. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
de baj,szörnyű,pfuhh nemvaló ez nektek még,nyomás vissza az iskolapadba,ráértek még ezzel!
2011. okt. 4. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:

két ellentmondó válasz :')

azért köszönöm mind a kettőtöknek :))

Kedves második válaszoló, én az iskolát nem hanyagolom el-nem is hanyagolnám ha járnánk is:D. . és én is gondolkoztam ezen h 'nem való nekünk'

de tényleg szeretem :$ :)

2011. okt. 4. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha te is szeretted volna a csókot,akkor kezdjetek el járni,mert szeretitek egymást. Az hogy "nem merted be vállalni a csókot" nem baj,van hogy megijed az ember..:)(persze azért ezt ne játszd el sokszor mert lehet azt fogja levonni hogy nem szeretnéd..)Hidd el nem fogod elrontani;) Nem kell egyből smárolni... először rövid szájrapuszi, aztán kicsivel hosszabb...és így tovább;)
2011. okt. 4. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"mind a ketten 14 évesek vagyunk."

"nem akarok olyan lány lenni, akinek már 13évesen megvolt az első szex -.-" "

Némi logikai ellentmondást vélek felfedezni...

2011. okt. 4. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:

harmadik válaszoló köszönöm :)

negyedik válaszoló ! azt csak azért írtam mert van egy lány aki alattam jár egy évvel és ő azt csinálja. . . eddig már kétszer kellett neki babát elvetetni mert olyan volt . . .(és ez nem csak sztem korai amit művel ^^)

és még azért is "féltem" attól a csóktól mert kicsi városban lakunk, apa meg mindig mindent megtud -.-"

de ez most már nem fog érdekelni, szeretem és nem érdekel :))

alig várom a holnapot *-*

2011. okt. 4. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!