Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy adjam a lányok tudtára, hogy én nem úgy hajtok rájuk, nem szeretnék rögtön ágyba bújni velük, csupán ölelésre és csókra, szeretetre vágyom?
Figyelt kérdés
Általában olyan ellenségesek a lányok velem.2011. okt. 3. 23:55
11/17 A kérdező kommentje:
20-on egypár éveseket még gyakran hívják lánynak.
2011. okt. 4. 00:51
12/17 anonim válasza:
Valóban, de nekik már férfi kell, nem fiú...
13/17 anonim válasza:
Én is olyan vagyok mint a kérdező
nem vagyok aberrált nem a szex-re hajtok
hanem ha barátnőmmel vagyok szeretem megölelni az illatát érezni beszélgetni vele vagy bármit a szex az csak úgy jön soha nem tervszerűen megy :D megkívánjuk egymást
érzelgős típus vagyok, de mégis érzi h férfi vagyok :)
14/17 anonim válasza:
Jo tudni hogy meg ilyen sracok is vannak a foldon en sajnos mindig csak a bunkokat fogom ki akik csak" azt" akarjak!Pedig en arra vagyom hogy szeressenek es szerethessek de amien naiv vagyok mindig raszednek:(
15/17 anonim válasza:
ölelésrevágysz?és szeretedre?te nyomi mit sirsz itt
te fürdőscurva.Neked sose lessz csajod,max fickód,te kis bu..ráns társfüggő.
16/17 anonim válasza:
"Ha romantikus, kedves, udvarias, megértő (...) vagy és nem a perverz humorral, káromkodással hódítasz, udvarolsz akkor valószínűleg nem úgy fognak megismerni, hogy csak egy dugásra kellesz nekik..."
Szóval,ha valaki nem kedves,akkor biztos bacni akar,ezt nemtudtam.:DDDD
17/17 anonim válasza:
kérdező,azért elllenségesek veled a csajok mert rusnya vagy,és nemvagymenő,nem aztcsinálod amitők,velemis ellenségesek voltak pedig nemártottam nekik semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!