Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak flörtöl vagy akar tőlem valamit?
1. nős
2. 2 éve nem kezdeményez
neked ezek után még kérdéses, hogy akar-e tőled valamit, komolyan is?
Szerintem egyértelmű, hogy nagyon nem. Vagy igen, de akkor csak AZT.
Vannak ilyen pasik, nem is egy, hiába van barátnője, felesége, élettársa, mindig másokkal flörtöl. sőt, nők is vannak iylenek. Hiába kérdeznéd, nem hiszem, hogy konrkét választ adna. Talán önbizalomnövelés. Rengeteg ilyennel találkoztam már...
- első válaszoló voltam -
Hú,szinte beleborzongtam,mert ez a sztori egy az egyben olyan,mint az enyém!! Én is pont ebben a helyzetben vagyok,de én egy éve és az még a különbség,hogy én beleszerettem...:(( Nagyon szenvedek,mert én is úgy érzem,hogy akar engem,szerelmesen néz rám,de mégsem hív randira...
A kérdésedre válaszolva,szerintem igenis elképzelhető,hogy akar valamit,érez irántad valamit.És ezt nem elfogultságból mondom.Mért olyan lehetetlen elképzelni,hogy odavan érted? Attól,hogy felesége van,még beleszerethet másba!Emberi dolog. Csak nem mer lépni.Vagy,mert fél,hogy visszautasítod,vagy kényelmes neki a megszokott élete,feleslegesen nem kockáztat.
Te szerelmes vagy belé vagy csak kíváncsi? Mert nem mindegy.Mert ha szereted,rákérdezhetnél.Én legalábbis ezt fogom tenni,mert ez az utóbbi 1 év bizonytalanságából már elegem van,nem bírom tovább...legfeljebb azt mondja hogy nem.Hidd el,az is sokkal jobb ennél,mint ami most van!! Ennél bármi jobb...hidd el...
Huhh,lehet hogy durván hangzik de örülök hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben,van "sorstárs" is..néha azt érzem beleszerettem,de eddig próbáltam elhessegetni,mert hogy nem akarok nős pasira hajtani.Persze nagyon rossz,mert amúgy jó lenne vele összejönni.Teljesen az én gondolataimat írtad le:én is gondoltam rá hogy lehet a felesége miatt nem lép és igen is érez valamit,meg túl félénk,stb.Lehet megkérdezem hamarosan hogy jól van-e,ilyesmi,abból kialakulhat valami beszélgetés..még akármi kiderülhet...
Köszönöm a tanácsokat és utolsó válaszoló neked meg sok sikert a pasihoz,drukkolok hogy kialakuljon valami...:)
köszönöm! Írhatok Neked privit? Persze csak ha nem gond...:)
a "sorstárs" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!