Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon nagy szemétsèg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy szemétsèg tôlem?

Figyelt kérdés

Van egy sràc akivel a multkoràban kavargattam, màr több mint 1hònapja nem talålkoztunk mert külföldön melòzik, de nem igértem neki semmit mondtam, h nem tudom, h akarok e vele jàrni mivel nagyon ritkàn talàlkoznànk ès nekem az nem nagyon tetcik. Kb két hete felhivott megkérdezni, h lenne e kedvem elkisérni a haverja lagzijàra, mondtam, h nemtudom mèg meggondolom, àllandòan smsekkel bombåzott és bele eggyeztem. De a hétvégén megismerkedtem egy sràccal nem volt köztünk semmi, màsnap egész nap smseztem vele, nagyon jò fej, tisztàra olyan mint èn csak fiùba, nagyon megkedveltem, ô is engem. Nagy szemétsèg lenne tôlem ha megmondanàm a màsik pasinak, h nem megyek vele a lagziba és nem akarok tôle semmit. Bocsi, h hosszù lett.

21L

2011. okt. 3. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Itt most jön a kérdés.

Szerinted melyik volna szemét dolog?

Hogyha elmennél a pasival, és nem mondanád meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit, vagy pedig az, hogyha megmondod neki, hogy nem mész el, és nem akarsz tőle semmit?

2011. okt. 3. 12:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Ja és tanuld meg, hogy az elutasításnak nem kell szemétségnek lennie.

Persze a lányok nagy része sajnos szemét módon csinálja, mert vagy úgy menekül előled, mint egy leprástól, vagy pedig addig hitegetik az agyát a srácnak, ameddig csak lehet, és aztán bevágják neki, hogy "jajj bocsi, mégsem".

Normális, kultúrált emberek leülnek beszélni egy kávé mellett, és elmondják a másik félnek a dolgot.

2011. okt. 3. 12:30
 3/12 anonim ***** válasza:
11%

Vagy az h velem találkozol és lepattintod mindkettö legényt..:)

22/F

2011. okt. 3. 12:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Na jò, ha elmegyek vele ès aztàn mondom meg az màr tènyleg nagyon szemétség. Szøval inkàbb most mondjam meg neki mi?! Csak sajna nem tudok vele beszélni csak sms, és ugy meg nem lehet elmagyaràzni normálisan.
2011. okt. 3. 12:36
 5/12 Stainless ***** válasza:

Ne menj el vele a lagzira mert azt hinné hogy még akarsz tőle valamit.

Mond el neki.De azt ne hogy egy másik fiú miatt van.

Oknak azt mond hogy ritkán tudnátok találkozni,ami ugye igaz is.

19/F

2011. okt. 3. 12:37
 6/12 Stainless ***** válasza:
Ha személyesen nem lehetséges akkor hívd fel.Ne sms ben.
2011. okt. 3. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:
drága kislányom! ne pózerkedj skandináv betűkkel, ha nem is tudod őket kiejteni! (ø ~ ö , å ~ o, æ ~ ä)
2011. okt. 3. 12:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, a betük miatt de nem tudok mást irni, ha annyira zavar nem muszáj olvasni!
2011. okt. 3. 12:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Nemtudom felhivni-külfökdön van és leszìvnà az összes pènzt ami nincs a telómon:-(

segitenétek nekem, h mit irjak neki?!

2011. okt. 3. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:

írsz egy sms-t, hogy nem okés a lagzi, viszont aztán beszélni szeretnél vele komoly témában. Ebből már le fogja vágni. Ha nagyon erőszakos és kérdezgeti, hogy és miről, akkor leírod neki, de hogyha nem, akkor pedig találkozol vele és megmondod kulturált ember módjára, de nem egy lagzin.

Én egy utolsó ribancnak titulálnám a csajt, hogyha eljönne velem egy lagzira. Azt hinném, hogy az ingyen kaja és ingyen pia vonzotta be, még ha ez vlaójában nem is így van.

2011. okt. 3. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!