Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak direkt lóg ki a feneküknél a bugyi?
Figyelt kérdés
Most nem vagyok perverz, de annyi lánynál kilóg a farmer alól a tangájuk.
Főleg mikor ülnek, meg mennek, és ilyen topo, vagy rövid póló van rajtuk.
Nehéz nem észre venni.
Ezt most azért csinálják, hogy felfigyeljenek rájuk, vagy véletlen?
2011. okt. 3. 07:58
11/14 anonim válasza:
Ok, persze mindenkinek van csipô nadràgja, meg "balesetek" is akadnak, de szerintem ha mår kikandikàl az a bugyi a normàlis ember igyekszik vissza dugni a gatyàjába.
12/14 anonim válasza:
Nálam véletlen szokott lenni. Ugyanis elég vékony vagyok, nehezen találok magamra nadrágot. Ami nadrág jó hosszában, annak hátul eláll a dereka, aminek meg a dereka passzol, az rövid. Tehát marad az öves megoldás, de még így is sokszor ha leülök, érzem, hogy kilátszik a bugyim, ilyenkor próbálom feljebb ráncigálni a nadrágot, de nem nagyon lehet.
Meg persze vannak azok a lányok/nők, akik így próbálnak szexisek lenni.
13/14 anonim válasza:
Manapság már a feneküket is lehet látni nem kicsit. Sokszor elég "feszültnek" érzem magam mikor utcán megyek vagy iskolában ülök :D
14/14 anonim válasza:
VAN hogy neha kivillan de azonnal felhuzom jobban a nadragom szerintem is igenytelensegre vall egy kilogo bugyi,szerintem intim dolog nem kell funek fanak mutogatni aki meg is ezt teszi szerintem feltunesi viszketegsegben szenved ezek foleg a tinilanyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!