Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez gáz? (bőv. Lent)
Nos az a helyzet, hogy szombaton elhívtam vaárnapra egy csajt randira FB üzenetben (nem csak úgy a semmiből írtam neki, állandóan levelezgetünk FBn, találkozgatni is szoktunk bulikon, de eddig még nem randiztunk...nem ismerem őt túl régen). Viszont tegnapra lebetegedtem. S az volt a gond, hogy a csaj még az elhívásomra nem válaszolt (nem volt fent még, ez szinte 100%-ra biztos). Nem tudtam mit tegyek...felhívni nem akartam, mert kicsit hülyén nézne ki az hogy lemondok egy randit, amiről még ő nem is tudott, szóval írtam neki megint egy üzenetet, ilyesmit hogy "na akkor ma mégse, mert lebetegedtem, majd jövőhéten bepótoljuk". Viszont ez meg így kicsit úgy néz ki mintha falnak beszélnék, de valamit kellett írnom neki, mert ha meg nem írok semmit, azis hülyén nézne ki: tegnap délután elolvasta volna az üzenetet, látta volna hogy randira hívom s aztán még csak nem is adok jelt magamról, hogy nem lesz semmi.
Mindenesetre kicsit gázosnak találom a helyzetet, de lehet csak én érzem így. Szerintetek?
én 17/F, a lány 16

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!