Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a srácoktól?

*ki hal* nem azért de "nincs veszteni valód" hehe ha specko közeli ismi akk elég hüén jön ki ha passzolja a dolgot XD
(mellesleg mért lenne baj veled) legalább nem kurvulsz el :D
inkább ezm inthogy minden ISMÉTLEM MINDEN szembe jövő egyénnel akinek farka van le álj egy menetre XD
nemtudod elképzelni hogy.... :D (jah me én azé mentem táborba hogy nah akk most rá hajtunk brigire? XD a csaj stilusátol hánytam XD) enyit erröl hogy nem tod elképzelni XD
(most mondanám hogy már már "aranyos" :D de hát a para és a szemérmesség az két külön fogalom :D)
m1
[még egyszer hangsulyozom nem baj :D jobb mnit: (egym ásik kérdést idéznék: az baj ha msnen mutogatom magam? [lábjegyzetbe ezt csak finnül írom le: rinta] :D magyarul nem vok hajlandó :D) nah szal érted :D ő specko egy ribanc :D
ez baj :D

Vegyél fel MSN-re és beszélgessünk (hogy ne félj annyira a srácoktól) amugy hasonló képpen vagyok én is
MolZol156@hotmail.com

Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor szervezzetek valami közös programot, nagyobb társaságban. Kirándulás, buli... Nem kell rögtön járni vele. Beszélgessetek: mesélj magadról, kérdezd őt is és hagyd beszélni. A vége felé mondd el ezt is, hogy érdekel, de te még korainak találod a közeli kapcsolatot. Ha összeilletek, előbb-utóbb közelebb is fogtok kerülni.
14 (de még 16) évesen is teljesen természetes, ha ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!