Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok barátnőt?
Figyelt kérdés
Azon kívűl hogy itt nem...
Erős elvárás:
-lélegezzen
-éljen
-legyen 12-15 év közötti
-szeresse a minecraftot
2011. okt. 2. 20:57
11/20 anonim válasza:
Lélegzem, élek, közötte vagyok és a Mein Kampf közelebb áll a szívemhez..
Ha megszeretem a Minecraftot feleségül veszel? :$:$
12/20 anonim válasza:
szerintem ez a kérdés kamu:Dde jót röhögtem:Damugy vaterán....
14/20 anonim válasza:
aki nem tudja mi a minecraft annak soha nemvolt csaja
15/20 anonim válasza:
Egy Ötlet: HAGYD AZT A XAR MINECRAFTOT és beszélj a lánnyal a lányról :D 14 fiú bevált és nem csitri a barátnőm mert érett lány szép pedig én is szeretek játszani pl cod vagy guitar hero és ő is :D egy hullám hosszon vagyunk (DE AM SZTEM IS KAMU A KÉRDÉS MOST EZEKET A KOMMENTEKET VÉGIGOLVASVA MIND A KETTEN RÖHÖGŐGÖRCSÖT KAPTUNK)xDDDDDDDDDDDD H A G Y D A M I N E C R A F T O T :DDDD
16/20 anonim válasza:
Szerintem építs a mindcraftba egy ilyen barátnőt.
17/20 A kérdező kommentje:
Poén kérdés volt kiváncsi voltam a válaszokra jókat röhögtem xD
2011. okt. 23. 07:16
18/20 anonim válasza:
én 10 vok XD és én imádom a minecraft-et!
19/20 anonim válasza:
Én Barátnőm pont ilyen :) 13éves Minecrafton ismertem meg
És már csókolóztunk :$ :D Nagyon aranyos kedves szép Szvl Van ilyen lány :D
20/20 anonim válasza:
Én is szeretem a minecraftot és 12 és 15 év között vagyok xD és lány vagyok de inkább játszok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!