Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek vonzó, taszító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek vonzó, taszító, vagy semleges, ha egy lány tornázik, formálja az alakját?

Figyelt kérdés
Nem csalódás, ha megtudjátok, hogy nem természetes módon ilyen szép, hanem formálja az alakját?
2011. okt. 2. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

ALAP.Én el is várom,hogy sportoljon,főleg ha aerobic vagy pilates,fitnessz vagy tánc.Lényeg legyen csinos,és figyeljen magára.Mivel én is edzek rengeteget,neki is kell.

Hol laksz?

Hány éves vagy?

Nekem szerintem tetszenél,mivel van közös pont,szerintem szimpik lennénk egymásnak.Nekem is nagyon jó alakom van a sporttól és a megfelelő kajától.

Mindenképpen ilyen maradj,mi pasik imádjuk ezt.

24F

2011. okt. 2. 20:35
 12/14 Solarian ***** válasza:
Vonzó,és nem nem csalódás. Irány a tornaterem kislány :)
2011. okt. 2. 20:51
 13/14 A kérdező kommentje:

20:03 Nem vagyok fiú. :)

Az ismerkedést kihagynám, mivel interneten nem szeretek, és különben is még csak 15 vagyok. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 2. 21:40
 14/14 anonim válasza:
Mond te amúgy jól vagy?
2011. okt. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!