Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda fiúk, lányok! Ha annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúk, lányok! Ha annyira nem számítanak szerintetek a külsőségek egy kapcsolatban, akkor miért a jó csajok/pasik után sírtok hogy nem akarnak járni veletek és nincsen soha párotok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 12:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
hozzatennem. se mukorom, se hajhosszabbitas, semmi nics rajtam. kielegito volt a valasz?
2011. okt. 2. 16:14
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem számít a külső.Legalábbis a tapasztalataim ezt mutatják.Persze az tény,hogy ez alapján ítélnek meg,mert ezt látják meg először...de ez szerintem inkább állásinterjúnál igaz.Ha csak a külső számítana, akkor az emberek nem egymásba,hanem egymás testébe lennének szerelmesek.Persze én még sose voltam szerelmes,nem tudhatom,milyen is az,lehet,hogy baromságokat beszélek...de az viszont tény,hogy van nem egy ember a környezetemben,aki ronda,kancsal,nincs melle,drót haja van és púpos és mégis van párja,aki jóban rosszban mellette van.Ennyi.Vagy csak az van,hogy hülyéknek áll a világ.
2011. okt. 2. 18:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Nálam a munkahelyen is van olyan csaj aki kancsal és egyik lábát műtötték szóval bicegve jár. Mégis van férje, akit a műtét után ismert meg, és már jön a baba is hamarosan.

Kérdés pedig szerintem hülyeség. A rondaság egyén kérdése. Nem vagyunk egyformák (szerencsére) így mindenkinek más és más a szépségideálja.

A média viszont elnyomja ezt, ott mindig a dögös, bombázók hirdetik a különböző sz@rokat, így aki ebben a világban nő fel a tv előtt, annak az lesz a szépségideál.

Aki meg fut a külső után, az majd rájön hogy nem minden. Mivel szép és gyönyörű külső mögött is élhet egy érzelmileg sérült és labilis boszorkány, aki csak a friss húst várja. És aki palotapincsiként fog használni ha hagyod magad.

22/f

2011. okt. 4. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!