Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lány lehajtja a fejét?
Figyelt kérdés
mindig mondják a barátaim, hogy amikor nem figyelek egy lány néz engem. nekem tetszik, már én is próbáltam vele felvenni a szemkontaktust, de mindig amikor ránézek, vagy szembe megyek vele zavarodottan lehajtja a a fejét. 15F2011. okt. 1. 17:40
11/18 A kérdező kommentje:
egy ismeretlen lánynak az egész iskola előtt adjak csókot?:O
2011. okt. 1. 18:03
12/18 anonim válasza:
Igen! Tudod a lányok azt szeretik ha egy fiú kedves udvarias magabiztos és mer kezdeményezni. Szerintem legrosszabb esetben ad egy pofont, de az tuti, hogy örökre a szívébe zár és soha nem felejt el (csak akkor ha nagyon szar lesz a csók). Jobb esetben a nyakadba ugrik és dúlni fog a láv.
14/18 anonim válasza:
köszönj neki és hívd el valahova beszélgetni :)
16/18 A kérdező kommentje:
hát nem lakunk közel egymáshoz, de egy város.
és egy iskolába járunk.
2011. okt. 1. 19:28
17/18 anonim válasza:
Szerintem is köszönj neki, beszélgessetek, hívd el valahova.. és ne smárold le azonnal :D
Jaguar Warrior :DD Te hány pofont zsebeltél már így be?:D
18/18 anonim válasza:
hát ezér warrior.. és kitartó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!