Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért így szakítottunk? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így szakítottunk? Ez nagyon durva :' (

Figyelt kérdés

2hónap kapcsolat után a barátnőm annyit írt facen: ejtelek, találtam jobbat nálad.

minden csaj ijen?

elsírtam magam, már egyszerüen nem birom :'(

14L 15F

2011. szept. 30. 20:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%

Először azt hittem,hogy leszbik vagytok,és ezér' sírtál,aztán olvasom,hogy Te meg "fiú" vagy.Miért bőgsz b@zd+??Lányok szoktak sírni,ha dobják Őket,ne alázd már le magad..."már egyszerűen nem bírom"...Muhahaha!!!

Te vagy a kispitsa,nem Ő...

2011. szept. 30. 20:36
 12/26 A kérdező kommentje:

20/N ejnye, ez még gyerek! szájon szekszuáljalak egy szívlapáttal? :D

ez ütött :D

köszi szépen a többieknek is :) nagyon sokat segítettetek :)

2011. szept. 30. 20:37
 13/26 A kérdező kommentje:

Először azt hittem,hogy leszbik vagytok,és ezér' sírtál,aztán olvasom,hogy Te meg "fiú" vagy.Miért bőgsz b@zd+??Lányok szoktak sírni,ha dobják Őket,ne alázd már le magad..."már egyszerűen nem bírom"...Muhahaha!!!

Te vagy a kispitsa,nem Ő...

nem azon sirtam, hogy dobott, hanem azon hogy hogyan...

2011. szept. 30. 20:38
 14/26 anonim ***** válasza:
Kerül jobb,hidd el amúgy is a tojáshéj még a seggeteken van ! 29/N
2011. szept. 30. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Undorító dolog szerintem így dobni vkit... mért nem lehet szemtől szemben??
2011. szept. 30. 20:46
 16/26 A kérdező kommentje:

Undorító dolog szerintem így dobni vkit... mért nem lehet szemtől szemben??

éppen ezen akadtam ki.

minimum felhív, de üzibe facen-.-

2011. szept. 30. 20:50
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

basszus ez nagyon durva!

én őszintén sajnállak téged,és ráadásul face-n közli ezt veled..te jó ég,ilyen szivtelen kis p*csát..

2011. szept. 30. 20:57
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Felhív? Még az sem az egyenes út. Álljon eléd, és mondja a szemedbe!! Ne foglalkozz ezzel a csajjal, ilyet érdemel, amilyen ő. 20/N voltam :)
2011. szept. 30. 20:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Biztos ő volt? Nem hagyta úgy a facebookját, vagy elöl a telefonját, stb., hogy aztán az öccse viccelődjön veled? Azóta volt kommunikáció köztetek?
2011. szept. 30. 21:03
 20/26 A kérdező kommentje:

Biztos ő volt? Nem hagyta úgy a facebookját, vagy elöl a telefonját, stb., hogy aztán az öccse viccelődjön veled? Azóta volt kommunikáció köztetek?

azóta nem beszéltem vele. tény hogy erre nem gondoltam, de nem valoszinü mivel egyke, de attol még lehet hogy barátnői szopattak engem. :$

2011. szept. 30. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!