Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vonzó tud lenni egy ilyen lány is?
Figyelt kérdés
Egy 24 éves lány, aki szolid életet él, nem igazán jár bulizni, sosem iszik, nem dohányzik, szorgalmas, fontos számára, hogy minél jobban teljesítsen a munkájában, szeret tanulni, de azért nem annyira merev, mint amilyennek ez alapján tűnik, szereti a jó humort és szűz még. Külsőre jól néz ki, sportos alak, szép arc.2011. szept. 27. 21:28
11/30 anonim válasza:
Persze, csak nehezebben talál magának társat, mert nem olyan aktív a társasági életben, mint a diszkós pycs@k. Én is az ilyent választanám. A lényeg, hogy ne legyen mellette aludttej az élet.
12/30 anonim válasza:
Szerintem nincs férfi, aki ilyet elutasítana. Az meg plusz, hogy szép vagy és sportos, de mégsem ment át rajtad fél város. Azt mondom abszolút befutó vagy. :)
13/30 anonim válasza:
Ilyen lány nem is létezik:D Istenem, segíts, hogy megismerkedhessek egy ilyen lánnyal!:) 22F
14/30 anonim válasza:
" fontos számára, hogy minél jobban teljesítsen a munkájában"
Karrierista?
15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon jólesik! Nem vagyok karrierista, csak szeretem a biztonságot. Nem vagyok link, vinni szeretném valamire az életben. A párkapcsolatot sem hanyagolnám ha lenne párom, sőt. Pont ezért tettem fel a kérdést, mert nem sok tapasztalatom van, nem tudom mi a legvonzóbb a legtöbb fiúnak.
2011. szept. 27. 21:49
16/30 anonim válasza:
Ha jól néz ki akkor simán, csak nehezebben mintha járna bulizni. Én se járok bulizni de jól elvagyok nélküle, egyszerűen más érdekel ,nem bírom ezeket a lepukkant helyeket.
17/30 anonim válasza:
Ááá ez scifi. Ilyen lány nincs, csak álmodozok róla :)
24/F
18/30 anonim válasza:
Viccelsz?:D Egy ilyen lány az álmom. 18F
19/30 anonim válasza:
"nem tudom mi a legvonzóbb a legtöbb fiúnak"
Nem is kell arra koncentrálni, azok összeszedik a sekélyes tucatcsajokat, kár lenne összeszedned az n+1. helyet valamelyiknél két hétre...
20/30 anonim válasza:
attol függ hogy néz ki... pasiknál csak az számít hosszútávon meg ne idegesítsen és nincs gáz amúgy meg ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!