Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul döntöttem? Csak 13 vagyok? Hogy tovább?
Figyelt kérdés
Mind a ketten 13,és fél évesek vagyunk..Egy napon vagyis 3 hete elmnentunk a tóhoz..Dobáltuk a koveket a vízbe egyszer csak azt moondta nekem hogy milyen szép a szemem,és elturte a hajam..És akorr megcsókolt.Nagyon élveztem én is simogattam ot..Azon gondolkoztam hogy hogyan tovább mit csináljak a csók után.ÉN nagyon rosszul döntöttem olyan voltam mint egy kis nyomi..Hazafutottam.Másnap nem tudtam a szemébe nézni.Szertnék vele újra smacizni de nem tudom h mit mondjak neki..Mondjuk én tobbet is akarnák...2011. szept. 26. 16:23
11/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék még lefekudni vele..Nem vagyok Tini kurv@..Ne gondoljatok ilyesmiree
2011. szept. 27. 16:08
12/26 Solarian válasza:
Akkor helyes. Tedd amit mondtam. Hidd el értékelni fogja.
13/26 A kérdező kommentje:
Jó,azt fogom tenni...És köszíí
2011. szept. 28. 15:50
14/26 anonim válasza:
Amig nem vagytok 14 évesek addig büncselekmény a sexuális élet igy azt tanácsolom a csokolozáson kivül és a kézzel történö sexuális aktuson kivül mást ne tegyetek.
15/26 anonim válasza:
jol, mondd meg h tallkozzatok megint
16/26 anonim válasza:
szerintem ne csináljatok még semmit! barátkozzatok, mozizzatok, sétáljatok stb...csók ilyesmi még nagyon korai! pláne a szex!
17/26 anonim válasza:
Jól döntöttél hogy eljöttél,fiatalok vagytok még nem kell nektek ilyesmivel foglalkozni,ráértek még vele.Egyenlőre maradjatok csak barátok aztán majd kialakul.
18/26 anonim válasza:
Nagyon cuki történet szerintem foglaljátok könyvbe! xD
19/26 anonim válasza:
Mint egy nyálas romantikus könyv
20/26 anonim válasza:
Tényleg cuki sztori. Szerintem maradjatok meg a közös idötöltésnél és max csók legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!