Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan fiúval akinek csak FILA táskája van?
Figyelt kérdés
kort nemet2011. szept. 25. 19:26
21/31 anonim válasza:
Nekem nincs se Filam, se Pumám, csak egy Impérom. :D
22/31 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
Komolyan mért baj az ha valaki vesz magának olcsón táskát? Öcsém, nem értem az embereket...
23/31 anonim válasza:
nem tom én se hogy miért baj az ha van valakinek Fila táskája... Nekem van 1 Fox hátizsák és ha ki kell mosni akk addig megfelel a Fila is...
24/31 anonim válasza:
Már össze is jöttem eggyel,épp fél órája keféltünk egy jót. 17/F
25/31 anonim válasza:
Én olyan fila táskát dugtam ,ami egy szőkenőt hordott magával... :)
A fikázás most azért van mert a tescóban lehet megvenni...Nos Én jogosan fikázom a tescó cuccait ,mert silányak és hamar mennek tönkre,ezt tudom mert több szerszámmal megszívtam...
Most már a filát is a kínaiak varják össze a tescó pincéjében... :)
26/31 anonim válasza:
Hát szard le hogy kinek mi van.Egyáltalán nem ciki.Sok olyan dolog van amit sok ember hord.Pl Converse tornacipő.Minden 3-dik ember hord olyat csak erről nem beszél senki.Szerintem az a ciki hogy mindenki erről tud csak beszélni.
27/31 anonim válasza:
tudod úgy nem lehetsz egyedibb ha minden második emberen fila táskát látsz...
28/31 anonim válasza:
sok bu*i kis pö*s erre veri egész nap, h fila táska így, fila táska úgy? Fogjátok már fel, h ez nem menő, hisz ló*zarért osztogatják és elveszti (ha voltis) a Nevét. és kb megfelel egy papírzacskónak.ennyi...
29/31 anonim válasza:
épp ezért veszi meg mindenki mert olcsó.Nem mindenki teheti meg hogy a drága dolgokat vegye meg.És ha olcsó,jó minőségű és a célnak is megfelel akkor mi a probléma?? ez nem az az ország ahol még az égből is pénzeső esik.Szerintem ez sokkal gázabb dolog ha valami emiatt ítélkezik.Ez egy gyerekes dolog.
30/31 anonim válasza:
Az miben lenne jobb ha esetleg a kínaiba vesz táskát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!