Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni? Mindenki azt mondja, hogy ne a neten, ne is discoban, de akkor hol? Komoly válaszokat kérek! 23/L
Lehet bulikon, fesztiválon (amikor még nem részeg mindenki), buszon, állomáson, TESCO-ban is már szedtem ossze pasit... bárhol lehet. Diszkoban nehéz, mert Te sem hallod ot és o sem téged, a diszkó elott viszont már megismerkedtem egy helyes fiúval;-) Konnyebb ismerkedni, ha nem társasággal vagy, a fiúk konnyebben mennek oda olyanhoz aki egyedul van.
A páromat az interneten ismertem meg.
Mosolyogj, ne légy távolságtartó és ne válaszold mindenre, hogy ja, igen, szerintem is... legyen véleményed.
20/L
"Mindenki azt mondja, hogy ne a neten"
Ki mindenki? Simán lehet a neten is. Van rengeteg erre szakosodott oldal, illetve fórumok, chatek tömkelege... szóval ne hidd el bárki is mondta. Igenis lehet, és sokunknak sikerült már így megtalálni a boldogságunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!