Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnek magabiztosabb a fiuk elott?
Szia!
Ha izgulsz akkor az első randin próbálj inkább kérdezgetni és ha téged kérdeznek nem baj,ha rövidebb válaszokat adsz. Próbálj meg olyan lenni,mintha egy kedves ismerőssel beszélgetnél.gyakorolhatsz egy barátnőddel is. Biztos találsz a neten kulcskérdéseket a randikhoz. Lehet,hogy buta ötlet,de a randi előtt levelezhettek is és akkor már nem is olyan idegen a másik fél. Hajrá!!!
Hát ez tényleg kevésbé korfüggő, sokkal inkább személyiség függő.
Én is elég izgulós fajta vagyok, és ez az, ami ronthat a dolgokon, mert túl feszülten próbál az ember megfelelni, és könnyebben hibázik.
Viszont én amondó vagyok, hogy neked nem kell ennyire aggódnod:
Én fiú vagyok, és a páromnál idősebb is, szóval szerintem fontos volt annak idején, hogy talpraesett legyek, szerencsére ez vele működött is. Szerette a humorom, és odaadó voltam mellé, illetve megszerveztem a randit, és azt, hogy hova menjünk.
Viszont te lány vagy, normál esetben, téged hívnak randira. A fiú szervezze meg a dolgokat, te meg csak legyél ott, és érezd jól magad, ha kedveled a srácot. Ha jól érzed magad vele, akkor meg már mondanom se kell, hogy mosolyogj, mert úgyis fogsz (a lányok akkor szépek igazán, ha mosolyognak :)). Beszélgess vele, mesélj neki dolgokat magadról, és kérdezd őt is, ha még nem ismered annyira. Ha meg jól ismered, beszélgessetek bármi másról :).
De ez már összeillés kérdése is, mivel fontos, hogy a pároddal legyen miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!