Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnek magabiztosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnek magabiztosabb a fiuk elott?

Figyelt kérdés
sose vt meg pasim de nagyon szeretnek. ha egy fiuval beszelnem kell feszult leszek leblokkolok hulyen viselkedek es ez a fiunak is feltunik es esetlennek gondolnak. annyira szarul erzem ettol magam igy sose lesz pasim:( legyszi adjatok vmi tanacsot!
2011. szept. 24. 17:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
budapest
2011. szept. 25. 09:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha izgulsz akkor az első randin próbálj inkább kérdezgetni és ha téged kérdeznek nem baj,ha rövidebb válaszokat adsz. Próbálj meg olyan lenni,mintha egy kedves ismerőssel beszélgetnél.gyakorolhatsz egy barátnőddel is. Biztos találsz a neten kulcskérdéseket a randikhoz. Lehet,hogy buta ötlet,de a randi előtt levelezhettek is és akkor már nem is olyan idegen a másik fél. Hajrá!!!

2011. szept. 26. 23:09
 13/13 anonim válasza:

Hát ez tényleg kevésbé korfüggő, sokkal inkább személyiség függő.

Én is elég izgulós fajta vagyok, és ez az, ami ronthat a dolgokon, mert túl feszülten próbál az ember megfelelni, és könnyebben hibázik.

Viszont én amondó vagyok, hogy neked nem kell ennyire aggódnod:

Én fiú vagyok, és a páromnál idősebb is, szóval szerintem fontos volt annak idején, hogy talpraesett legyek, szerencsére ez vele működött is. Szerette a humorom, és odaadó voltam mellé, illetve megszerveztem a randit, és azt, hogy hova menjünk.

Viszont te lány vagy, normál esetben, téged hívnak randira. A fiú szervezze meg a dolgokat, te meg csak legyél ott, és érezd jól magad, ha kedveled a srácot. Ha jól érzed magad vele, akkor meg már mondanom se kell, hogy mosolyogj, mert úgyis fogsz (a lányok akkor szépek igazán, ha mosolyognak :)). Beszélgess vele, mesélj neki dolgokat magadról, és kérdezd őt is, ha még nem ismered annyira. Ha meg jól ismered, beszélgessetek bármi másról :).

De ez már összeillés kérdése is, mivel fontos, hogy a pároddal legyen miről beszélni.

2011. szept. 26. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!