Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Felvettem egy lányt MSN-re és azt mondta jófej vagyok, meg úgy köszönt el, hogy cupcup. Iwiwen néztem és (szerintem) a volt pasijának is azt írta hogc cupcup :D Még mielőtt valaki elkezdi, hogy plázacica, szerintem nem az, bár a cupcup engem is idegesít de most az nem számít :D Előre is köszönöm a segítséget ^^

F/14

2009. ápr. 25. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
14 vaok énis ugyanez a szitu xD 14/f
2009. ápr. 25. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet alapból így köszön el mindenkitől :S

Próbálkozz nála,vágódj be,poénkodj csak ne túl durván,legyen közös témátok :)

és lehet hogy kialakul valami:)

Ha kell segítség szólj:P

Én szurkolok:):D

2009. ápr. 25. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2009. ápr. 25. 22:54
 4/8 anonim válasza:
de te mit erzel iranta?...legalabb eloben beszelgetetek-e?...en is szurkolok neked;)...
2009. ápr. 25. 22:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem sokat, de beszéltünk... Amúgy nekem nagyon tetszik :D És köszi neked is :D
2009. ápr. 25. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát jah...

Nekem van néhány lány ismerősöm , akik szintén hasonló köszönést használnak , az 1iknek van baráttya...

Tehát nem lehet eldönteni hogy teccel-e neki ez alapján...

Közelebbről kellene megismerned...ha pl elemgy veled randira , akk biztos teccel neki :D

És sztem csak akk érdemes foglalkoznod vele ha 12-14 év között van...annál fiatalabb az rohadtul éretlen , annál idősebb pedig nem valószínű , hogy komolyan venne...

F/16

2009. ápr. 26. 03:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Bókolj neki, hogy jó csaj, szép a szeme stb. és akkor venni fogja a lapot.
2009. ápr. 26. 13:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy 13 éves :D
2009. ápr. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!