Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van esélyem nála?
Felvettem egy lányt MSN-re és azt mondta jófej vagyok, meg úgy köszönt el, hogy cupcup. Iwiwen néztem és (szerintem) a volt pasijának is azt írta hogc cupcup :D Még mielőtt valaki elkezdi, hogy plázacica, szerintem nem az, bár a cupcup engem is idegesít de most az nem számít :D Előre is köszönöm a segítséget ^^
F/14
Lehet alapból így köszön el mindenkitől :S
Próbálkozz nála,vágódj be,poénkodj csak ne túl durván,legyen közös témátok :)
és lehet hogy kialakul valami:)
Ha kell segítség szólj:P
Én szurkolok:):D
Hát jah...
Nekem van néhány lány ismerősöm , akik szintén hasonló köszönést használnak , az 1iknek van baráttya...
Tehát nem lehet eldönteni hogy teccel-e neki ez alapján...
Közelebbről kellene megismerned...ha pl elemgy veled randira , akk biztos teccel neki :D
És sztem csak akk érdemes foglalkoznod vele ha 12-14 év között van...annál fiatalabb az rohadtul éretlen , annál idősebb pedig nem valószínű , hogy komolyan venne...
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!