Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor szeret vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szeret vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki ötödik óta osztálytársam. Első két évben észre sem vett, de hetedikbe meg mintha teljesen kicserélték volna.. Állandóan beszélgetünk és ebédnél is nem a fiú haverjaihoz ül hanem mellém. Amikor pedig olyan volt, hogy valamit beszóltak a többiek az osztályba, ő megvédett , hogy nincs igazuk és stb...

De ezen kívül egyáltalán nem beszélünk. Facebookon sosincs fent.. De egyszer nyáron amikor fent volt rámírt és hosszasan beszélgettünk.. Az nagyon jó volt. :)

Hogy lehetnek a fiúk ennyire gyávák???

Szerintetek fog lépni?

Egyáltalán tetszem neki?

15/L

2011. szept. 23. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a mai fiatal lányok nagyin kirívóan öltözködnek + buliznak és általában 18-20 éves pasikat akarnak.

Ez eléggé elveszi az önbizalmat egy fiúnál. Tegyél olyat amivel jelzed azt, hogy a te szemedben több mint barát.

2011. szept. 23. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Hogy jön ide az a kérdés hogy akkor gyávák a fiúk?!?!?

Itt szidod hogy gyáva és ő meg megvéd.

Szánalmas ribanc

2011. szept. 23. 18:38
 3/8 A kérdező kommentje:

18:38 -nak üzenem hogy a gyávát arra értettem, hogy mért nem mer lépni!!

Az igaz, hogy megvéd és ezért nagyon becsülöm, de igazán kezdeményezhetne, mert az, hogy egyik nap szinte minden percben együtt vagyunk a másik nap meg egymáshoz sem szólunk azért elég idegesítő.

Ja és nem vagyok ribanc. Csak úgy megjegyzem...Mellesleg katolikus suliba járok és nálunk nincsenek ribancok.

2011. szept. 23. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ne várd a sült galambot....
2011. szept. 25. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki. De nem fog lépni. A fiúk azt hiszik magukról hogy nagyon bátrak meg kemények, de ilyenkkor be vannak tojva :)

Én is igy jöttem össze a barátommal. Én mondtam el neki hogy szeretem mert ő nem merte :P Mostmár két éve járunk és nagyon jól megvagyunk :)

16/L

2011. szept. 25. 11:47
 6/8 anonim válasza:
énnekem is tökéletes pontossággal ez a bajom. 1.is mond el neki h mit érzel iránta(ha még nem tetted), majd hívd el valahova, először valami rendezvényre, utána már lehettek kettesben, de először szokjon hozzá. oszt valamikor öleld át, súgj a fülébe aranyos dolgokat. NEKEM BEVÁLT ;D
2011. szept. 25. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Én értem a gyáva jelzőt és már csak egy kérdésem lenne: PATRÍCIA?!
2011. szept. 25. 23:28
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ. :)

nem értem mi ez , hogy Patrícia?? nem úgy hívnak ha erre gondoltál. :DD

2011. szept. 26. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!