Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem izmos nem gazdag nem néz ki jól az menjen a pics. ába a nők szerint?
Ha van valami egyedi..valami, ami megfog..akkor semmi nem számít..csak az, hogy vele lehessek.
A barátom mások szerint egész helyes..de én sose a külsőből indultam ki..olyan kisugárzása van, hogy 1000 ember közt is rá irányul minden figyelmem..
"műszaki beállítottságú szakember"
"devizás"
"elfogadtam magam"
Hát benned tényleg nem sokat lehet szeretni, nem vagy az a tipikus jópasi, vicces, humoros, kedves, inkább görcsös, pökhendi, mentségeket kereső vagy. Nem is értem, miért nem kellesz senkinek :) Persze szerinted mindenért a nők a hibásak, akik nem téged választanak.
Ugye érzed, hogy ha ilyen mentalitással lenne hatalmas vagyonod, akkor sem rúgnál labdába a legtöbb nőnél.
13:35-nek
itt nincsenek ellenségeid... itt csak válaszolók vannak, akik a nézőpontjukat megosztják veled, mert te kérdeztél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!