Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem idegesítő, hogy egyre több ember hord napszemüveget, és nem látni a szemüket?
Figyelt kérdés
És akkor bámulnak rám azzal az üres tekintetű fejükkel... --.-'2011. szept. 23. 06:30
12/15 Walk With Me válasza:
Én is gyakran hordom, főleg biciklizés közben, mert elég sz*r mikor belerepül az ember szemébe egy kisebb bogár vagy ilyesmi. Ha valakivel beszélek akkor viszont leveszem.
13/15 anonim válasza:
de idegesííít,én a szemekbe szerelmes tudok lenni *-*
14/15 anonim válasza:
Engem idegesít. Én sem szeretem. Én is szeretem látni az emberek szemét.
Viszont őszintén bevallom én is hordok napszemüveget. Sokáig nem hordtam, de most már igen. De én a szemem védelme miatt hordok. Az UV nem tesz jót a szemnek. Enyém is romlott. De én ha bemegyek boltba vagy valahova akkor egyből leveszem. Sokan viszont még zárt térben is napszemüvegben vannak.
15/15 anonim válasza:
Én is napszemüveget hordok,de csak akkor,ha muszály! PL:Munka közben,mert sokat vagyok,a napon. Csak azt Én sem tudom megérteni,hogy sok fiatal csaj,nő,és öreg nyugdíjasok miért hordják,pláne,ha még nem hogy napsütés,de igazából még világos sincs. Minek? Tüntetéseken szinte mindenkin van,napszemüveg. Nem véletlen! De azok a nők,és nénik,akik a kutyájukat sétáltatják,hogy azokon miért van,azt a fene sem tudja. Én nem mindig szeretem a napszemcsét,mert árnyékban nem látok vele olyan tisztán. De a szembe repülő rovarok ellen jó védő ezköz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!