Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szĂłlĂĄtsam meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szĂłlĂĄtsam meg, ha mindĂ­g valaki mĂĄssal van?

Figyelt kérdés

Egy hete lassan, hogy nap mint nap látok egy elég tetszetős lányt, de nem merek odamenni hozzá, mert mindgí a barátnőjvelé van... Hogy tudnék vele szóbaelegyedni?

Előre is köszi a normális válaszokat.

14/F

2011. szept. 22. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ebből lehetne jó poént és egyben remek belépő szöveget fabrikálni. Találj ki neki egy nevet, és menj oda hozzá, szólítsd azon a néven, és csinálj úgy, mintha ismernéd. Aztán amikor kiderül, hogy ő nem az, akire gondoltál, akkor lehet jókat nevetni.
2011. szept. 22. 22:39
 12/15 A kérdező kommentje:
olyan Ăśtleteket tudnĂĄtok meg mondani, hogy hogy tudnam megallitani a nagy rohanasba, ahogy elviharzik a baratnojevel?
2011. szept. 22. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a csajok átka tudom miről beszélsz. De ki tudsz vmit találni gondolom. Az a baj hogy nem ismerjük a körülményeket. Odamész és: "sziasztok xy vagyok. Megimerkedhetünk?" Vagy vmi olyan szöveg, ami nem túl nyomulós és értelmesnek látszol. Aztán beszélgess egy izgalmasat, légy nyitott. Csak itt az a baj h félsz odamenni, ez természetes. Ezt csak te tudod legyőzni. És képes vagy rá! Mégha nem is ismerlek, attól még tudom, hogy megmered majd magad győzni. Hiszen a szerelem erőt ad. :)
2011. szept. 22. 22:45
 14/15 A kérdező kommentje:
22:45ös köszi, de nemtudom, hogy mit tegyek... ha egyedül látnám, mindíg, sokkal könnyebb lenne a helyzet... :/
2011. szept. 23. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Néha várni kell egy lányra. De néha le kell győznünk magunkat érte. Nézz utána a neten, hogy mások hogy szólítsák meg a csajokat. Készíts tervet és végy erőt, mert kemény menet lehet. (vagy vársz ha nagyon zavar a bnője) ;) 22:45 vtam.
2011. szept. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!