Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolunk 1 emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolunk 1 emberre állandóan?

Figyelt kérdés

Hogy lehet az, hogy egyetlen egy srác van, akihez mindent amit teszek, mondok, akarok, őhozzá vonatkoztatom. Pl. hogy mit szól vajon hozzá, ha megtudja xy. tevékenységemet...

már vagy 1 éve csak ő jár a fejemben, pedig alig birok vele beszélni, amikor alkalom nyílik rá, akkor dühös vagyok, amiért úgy viselkedik, ahogy.

amikor meg nincs a közelemben mindig tökéletesnek képzelem el...

2011. szept. 22. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mieza kínai tájszólás?mijen csirke?O.O
2011. szept. 22. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:

1. nem akkor mondhatod valamire, hogy szerelem, ha a másik is úgy érez!!

2.

de igaz, valóban csak ábrándokat kergetsz, ezért nem is szerelem. azt se tudod milyen ő! valóban csak elképzeled valami nagyon jó csávónak. közben meg tudat nélkül jelenik meg az iskolában?? ugyan már, az gáz. és nem is ismered.

2011. szept. 22. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
ja,vagyúgy,és neked ez nem elég ok hogy lecard?engem márazmiattis kiröhögtek ha álmos fejel mentem iskolába,azapali meg vedel suli előtt mégis bejön neked?
2011. szept. 22. 22:04
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi az utolsó 2 pontban válaszolónak:D

igaz ami igaz:P...

2011. szept. 22. 22:05
 15/15 anonim válasza:
mert terhes vagy
2011. szept. 23. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!