Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy fiu ha nem mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy fiu ha nem mer ismerkedni?

Figyelt kérdés
van egy ismerösőm aki nem mer ismerkedni fél a visszaútasitástól hogy segítsek neki
2009. ápr. 25. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Önts bele egy nagy adag önbizalmat, és magyarázd el neki, hogy nem csak bombázó kinézetű csajok vannak a világon!
2009. ápr. 25. 15:33
 2/10 A kérdező kommentje:
nem is olyanokat keres!
2009. ápr. 25. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapigazságok:

1,

Sok bombázó csajnak ugyanúgy nincsen önbizalma, ők is ugyanúgy félnek, csak ügyesen leplezik, és alig várják, hogy egy fiú megszólítsa őket. (Nézd meg a Holt költők társaságát. Vagy az Egy asszony illata -Al Pacino változat bizonyos részeit)

2,

Gyakorolj. Menj oda minél több csajhoz szólítsd le őket. Ezáltal ismerkedni fogsz, és a gyakorlás miatt egyre nagyobb önbizalmad lesz. Visszautasítanak? És akkor mivan? Majd a másik csaj nem fog. De ha csak otthon űlsz, és nyafogsz, akkor nem fog menni...

2009. ápr. 25. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Öszintén ha nem mer ismerkedni, akkor szerintem még nem is áll készen egy kapcsolatra ... Össze kell szedje magát annyira hogy próbálkozzon és kezdeményezzen. Ha meg már nagyon vágyik egy kapcsolatra akkor ezeket úgy is le fogja küzdeni
2009. ápr. 25. 15:52
 5/10 A kérdező kommentje:
a útolso válasznak szerintem nem 10 év után is az a helyzet
2009. ápr. 25. 16:21
 6/10 anonim válasza:
Gyorsan össze kell szednie az önbizalmát vagy lőttek az egésznek!Igaz hogy kissé tisztességtelen,de a félénkeknek mindíg bejön:külgy neki egy sms-t hogy tetszik neked,és hogy találkozna e valamikor veled!
2009. ápr. 25. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Te lennél ez a valaki, ugye? :)

Na de mindegy is. Javasold az "ismerősödnek", hogy menjen fel chatre. Szerintem ott sokkal könnyebb az ilyesmi. Sokaknak bevált, nekem is, nincs mit tagadnom... :S

2009. ápr. 26. 03:51
 8/10 anonim ***** válasza:

De a chatel vigyázzzzzzzz!

Én nem kicsit beszívtam kb. egy éve.

Jól dumáltunk a csajjal, (pedig én se vok túl nagy nőcsábász) megnéztem a képét, és tök jól nézett ki.

Már majdnem találkozni akartunk ,és ekkor azt mondta küld magáról egy mostani fényképet, mert ez régi. Elküldte, és netuddmeg: egy malacpofájú full kövér és szó mi szó csúnya csaj volt. (később kiderült, hogy a kép ami fönn volt neki, egyik bombázó osztálytársa képe.

Úgyhogy naggyon vigyázz.

2009. ápr. 26. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsó vok: jó nem minden a külső, de akkor is!

Én se vok brad pitt, de nem is angelina Jolit akarom meghódítani

18/F

2009. ápr. 26. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hogy nézett ki, hanem hogy becsapott. Szerintem. Szóval ne érezd magad kényelmetlenül!

Nekem szerencsére nem volt rossz élményem, úgyhogy most nagyon boldog vagyok. :))

De persze tényleg csak óvatosan szabad. Soha, semmit nem szabad elhinni, csak ha már élőben is láttad, találkoztatok. A net becsapós lehet!

2009. ápr. 27. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!