Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy fiu ha nem mer ismerkedni?
Alapigazságok:
1,
Sok bombázó csajnak ugyanúgy nincsen önbizalma, ők is ugyanúgy félnek, csak ügyesen leplezik, és alig várják, hogy egy fiú megszólítsa őket. (Nézd meg a Holt költők társaságát. Vagy az Egy asszony illata -Al Pacino változat bizonyos részeit)
2,
Gyakorolj. Menj oda minél több csajhoz szólítsd le őket. Ezáltal ismerkedni fogsz, és a gyakorlás miatt egyre nagyobb önbizalmad lesz. Visszautasítanak? És akkor mivan? Majd a másik csaj nem fog. De ha csak otthon űlsz, és nyafogsz, akkor nem fog menni...
Te lennél ez a valaki, ugye? :)
Na de mindegy is. Javasold az "ismerősödnek", hogy menjen fel chatre. Szerintem ott sokkal könnyebb az ilyesmi. Sokaknak bevált, nekem is, nincs mit tagadnom... :S
De a chatel vigyázzzzzzzz!
Én nem kicsit beszívtam kb. egy éve.
Jól dumáltunk a csajjal, (pedig én se vok túl nagy nőcsábász) megnéztem a képét, és tök jól nézett ki.
Már majdnem találkozni akartunk ,és ekkor azt mondta küld magáról egy mostani fényképet, mert ez régi. Elküldte, és netuddmeg: egy malacpofájú full kövér és szó mi szó csúnya csaj volt. (később kiderült, hogy a kép ami fönn volt neki, egyik bombázó osztálytársa képe.
Úgyhogy naggyon vigyázz.
utolsó vok: jó nem minden a külső, de akkor is!
Én se vok brad pitt, de nem is angelina Jolit akarom meghódítani
18/F
Nem az a lényeg hogy nézett ki, hanem hogy becsapott. Szerintem. Szóval ne érezd magad kényelmetlenül!
Nekem szerencsére nem volt rossz élményem, úgyhogy most nagyon boldog vagyok. :))
De persze tényleg csak óvatosan szabad. Soha, semmit nem szabad elhinni, csak ha már élőben is láttad, találkoztatok. A net becsapós lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!