Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudnék ismerkedni itt élő, magyarul is jól beszélő, ázsiai származású lányokkal?
Figyelt kérdés
A kínai piac és az Ázsia Center, mint alternatívák nem érdekelnek. Annyi ilyen helyes és csinos lányt látok útközben, hogy el kezdtem irigykedni azokra a honfitársaimra, akik a barátjuknak, párjuknak tudhatják magukat. Gondolom suliból ismerik egymást. Van valami ötletetek, miképpen tehetnék én is szert ilyen kapcsolatra?2011. szept. 22. 19:37
11/18 anonim válasza:
Mivel én majdnem mindig itt laktam ezért nálam tulajdonképpen ugyanúgy működik, mint bármelyik másik lánynál. Egy Ázsiában felnőtt lány lehet nem így gondolná, de én semmilyen különös dolgot nem várok el :)
Azt jobban szeretem ha irántam érdeklődnek, nem pedig csak annyi, hogy hú, japán csaj, a többi nem lényeg, de meg kell szerezni. Egyszer jártam egy japánrajongó sráccal, közös témánk alig volt, kukán nyaltuk a fagyit a padon, randi címszó alatt pedig náluk néztünk animéket.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az értelmes és hasznos választ. És azt meg szabadna kérdeznem, hogy hány éves vagy? Ha nem, akkor legalább annyit árulj el, melyik korosztályt képviseled.
2011. szept. 26. 17:44
14/18 A kérdező kommentje:
El se hiszem, még korban is passzolsz hozzám. :) Lenne kedved esetleg velem ismerkedni, még ha csak baráti szinten is? Ha igen, akkor privát email írásával felvenném veled a kapcsolatot. Nagyon boldoggá tennél a lehetőséggel. Ha nem, akkor is örültem a hozzászólásaidnak.
2011. szept. 27. 10:28
15/18 anonim válasza:
Rendben, ha írsz, válaszolok :)
16/18 A kérdező kommentje:
Írtam. Ha esetleg nem kapnád meg, akkor jelezd felém.
2011. szept. 28. 13:08
17/18 anonim válasza:
helloo
összejöttetek? vagy barátok ?
18/18 anonim válasza:
Jopofiság! :)) Zsiros deszkát ismeritek? Youtube videós is azaz Ő Japánban él oda nősült és földműves nagy arc! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!