Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves pasi vagyok és 178cm magas az alacsony?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 15:18
12/25 anonim válasza:
22 évesen hogy kérdezhetsz ilyen baromságokat???
Nem mindegy, hogy alacsony vagy nem? Akkor is ekkora maradsz!
13/25 anonim válasza:
Ha ez gáznak tartod a magasságod akkor hogyhogy 162 centis átlag alatti kinézetű csávók járnak bomba jó nőkkel! Én speciel 183 magas 90 súlyú vagyok izomzatom átlagos és egyedülálló vagyok. A dadogásom az rádob egy lapáttal :(
14/25 anonim válasza:
előző vagyok!
* bocs a nőkkel után kérdőjel van
15/25 anonim válasza:
szerintem az normális, mert a lagtöbb csaj nál így kb. 10-20 cm-vel vagy magasabb és az szerintem jobb mintha 2 méter lennél, és akkor ilyen másfél fejjel magasabb vagy.
16/F 175cm
16/25 anonim válasza:
most irtad le hogy 178cm MAGAS vagy. akkor szerinted hogy lennél alacsony? és te vagy 22 éves? ojaj...
17/25 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gáz a kérdéssel, de mindegy... Amúgy nem vagy magas, inkább átlagos, de a legtöbb lánynál már így is magasabb vagy, szóval nem nagyon van okod panaszra. :) 19L
18/25 anonim válasza:
Nem, pont jó! Amúgy az összkép a lényeg! Ha látnálak egészében, biztosan el tudnám dönteni! :)
20/25 anonim válasza:
milyen törpe banda vagytok...en 12 evesen voltam 180 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!