Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy olyan fiúra, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
elvileg én is bejövök neki, csak egy kicsit félek h mégis vissza utasítana..
2011. szept. 20. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Itt kezdődik a probléma..hogy írjak rá?
2011. szept. 20. 21:13
 2/13 Tajparaszt ***** válasza:
61%
Elsőnél a pont.
2011. szept. 20. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Beszélni nem tudsz?
2011. szept. 20. 21:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudomásom szerint még senkit sem csonkítottak meg/nyúztak meg/ skalpolták meg/ gyilkolták meg mert megkérdezte egy másik embertől,hogy érez-e valami többet puszta barátságnál. Úgyhogy ne azon aggódj hogy köszönj neki.(szerintem a Szia tökéletes lesz.)

2011. szept. 20. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Fiúknál azért nem jellemző a visszautasítás, inkább fordítva szokott történni. Mindenesetre ne ÍRNI próbálj rá, hanem személyesen menj oda hozzá, amikor épp egyedül van és vesd oda magad. :) Most komolyan...nincs mit veszítened még ha vissza is utasít.
2011. szept. 20. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem kezdj el vele beszélgetni és egy idő után (már perccel később, esetleg pár órával később) dícsérd meg a képeit :)
2011. szept. 20. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

elvileg én is bejövök neki,= megdugna jobb, ha így álsz hozzá.

Szóval valahogy próbáld azzal megközelíteni ,hogy meglehetsz neki, aztán majd befenyülsz:D nem hagyod magad gondolom. De hát nem is tudom hány éves is vagy mert , ha rá írni nem mersz akkor, hogy fogsz a szemébe nézni? amúgy.D..

Na mindegy tedd a kis "mindenre vevő ribit" nem kell jó pofizni.

pl...szia:$ mizuu? stb...magyarul netku*áskodj. Szerintem nem lesz nehéz a mai lányok már tökéletessen űzik e sport ágat...18/f. :)

2011. szept. 20. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, nem fog visszautasítani, ha egy kicsit is tetszel neki. Inkább ki fog csattanni az örömtől, mivel ő sem mert téged megkérdezni. :D

Hajrá!

2011. szept. 20. 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ujjbeggyel. Érzékien húzd végig a hátán. Semmiképp se használj alkoholos filcet, mert nem fog szeretni érte. A véső + kalapács megoldás sem túl nyerő ebben a helyzetben.
2011. szept. 20. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Figyeljé mááááá ne irgyáá máááá rááá az olyan ciki
2011. szept. 20. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!