Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kerülhetnék közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel csoporttársak vagyunk. (és 15 évesek)

Még régen egyik órán mellém ültették, s olyan fura érzés fogott el, úgy vibrált körülöttünk a levegő.

Akkor megfigyeltem, hogy rengetegszer néz órán, s mindig olyan kis mosollyal a szája szélén.

De ennyi. Csoporttársak vagyunk már rég, de alig váltottunk pár mondatot. Bár ő ilyen csendesebb fajta. De amikor hozzászólok mindig meglepődik és zavarba is jön. Amikor nézem pl. a jegyeimet akkor néha odajön és mondja, hogy nagyon jóó jegyeim vannak...

S nem tudom, hogy hogyan kerülhetnék közelebb hozzá. Pedig nagyon tetszik… Fent vagyunk egymásnak msn-en, de jó, ha kéthavonta feljön. S aza módszer se nagyon válna be, hogy odamegyek csak úgy hozzá beszélgetni... Mit tegyek?

2009. ápr. 24. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hogy akarsz vele össze jönni és közelebbről meg ismerni ha "az a módszer se válna be,hogy oda megyek csak úgy hozzá beszélgetni..."Pedig vala hogy el kel kezdeni!Nyugodtan menny oda hozzá és kérdezz valamit vagy pl elég az is ha meg kéred hogy majd jöjjön fel délután msn-re beszélgetni.
2009. ápr. 24. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Én odamennék hozzá, de ez nem olyan fura, hogy alig váltottunk eddig pár mondatot, és ilyet kérek tőle, hogy jöjjön fel msn-re a kedvemért?
2009. ápr. 24. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ülj mellé direktbe hogy esélye se legyen nem észrevenni, hogy csak miatta ültél oda ja és kezdeményezz beszélgetést
2009. ápr. 24. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen estekebke jönnek be a vicces hozzá szólások..:)

Ha már meg tudod mosolyogtatni nyert ügyed van..:D

Pl. Intézd úgy, hogy melletted üljön mond neki órán hogy milyen izgalas az óra..:D persze úgy hogy leessen neki hogy téged mennyire nem érdekel az óra..D:

Vagy ha legközelebb az mondja hogy jó jegyeid vannak modn neki hogy mutassa csak az ő jegyeit:D

és ha nem olyan jók.. jegyezd meg viccesen hogy te szívesen segítenélneki......."tanulni"

2009. ápr. 24. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó az ha meg kéred hogy miatad jöjön fel msn re énis ezt csináltam egyszer s bevált feljöt s beszéltünk..de le is ülhetsz melé...vagy csak spontán menny oda..De az is ó ha megkéred h segitsen valamiben...S még van pár ötletem:)L/14
2009. ápr. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!