Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy srác aki nagyon tetszik. csak jóval idősebb nálam. . szeretném megcsókolni,hozzá bújni.

a szex még nem érdekel mert még nagyon fiatal vagyok de a csókhoz meg a öleléshez bújáshoz nem.

legalábbis szerintem.

a baj az hogy ö 31 éves

én meg 12 Szóval hogyan mondjam meg neki hogy szeretnék hozzábújni és megcsókolni

2011. szept. 18. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
reklám:
2011. szept. 18. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Úúúú ez nehéz téma, én is szerelmes voltam már sokkal idősebbe, de hidd el nem érdemes kikezdeni, várj, az idő majd megoldja...
2011. szept. 18. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nooormális Margit? Felejtsd el, 12 éves vagy, és amúgy is kb. az apád lehetne. Maximum a Barbi barátját Kent puszilgasd.
 4/9 anonim ***** válasza:
remélem elküld a p*csába ha megmondod neki :)
 5/9 K.niss válasza:

Á, sehogy... Túl nagy a korkülönbség. Esetleg amikor 20 leszel, akkor lehetne belőle valami, de addigra már úgysem fog érdekelni. Tudom, hogy ezt így most nehéz esetleg megérteni, de a pasi már inkább családot akar valószínűleg, te meg még csak most kezdesz kamaszodni, meg ilyesmik. Gondolj bele, miről beszélgetnétek egyáltalán?

Szerintem még fiatal vagy az egészhez, próbáld meg elfelejteni, de ha annyira akarsz valakit, akkor inkább a saját korosztályodból:)

2011. szept. 18. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:

K.niss

Ja azt elfelejtettem mondani van családja is.

de elváltak.

szoktunk beszélgetni

Neki is nekem is van kutyánk szoktuk együtt sétáltatni.

volt már hogy véletlenül hozzá értem a kezéhez olyan jó volt.

de nem szolt érte

2011. szept. 18. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak egy kislányt lát benned..szüleid tudják hogy miket gondolsz?
2011. szept. 18. 19:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Lehet mert van egy 10 éves fia

szerintetek adjam fel

De nagyon tetszik

Mondom szexelni nem szeretnék..

2011. szept. 18. 19:55
 9/9 K.niss válasza:

Figyelj, bármi megtörténhet, lehet, hogy ha már elég idős leszel hozzá, akkor tényleg összejöttök, de most még biztosan nem lehet. Egyébként is valószínű, hogy nem fogsz évekig várni, és találsz valaki mást.

Nézd az ő szemszögét is. Ha te lennél 31 éves, érett nő, mit tudnál mondani egy 12 éves kissrácnak?

Biztos kedvel téged, de csak egy helyes kislányként tekint het rád.

2011. szept. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!