Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném meg, de mostmár igazán?
Van egy srác akivel 1 éve elkezdtünk msn-ezni egy suliba járun évfolyam társak vagyunk és beszélgettünk és mondta, hogy járna velem én akkor azt mondtam neki, hogy előbb ismerkedjünk 2 hónapig beszélgettünk msn-en aztán megelégeltem, hogy soha nem találkoztunk meg utánna nem is akart már járni akkor vége lett jött a nyár (nem beszéltünk) 2008 szeptemberében megint elkezdtünk beszélgetni, azóta komolyodtunk is egy kicsit, de nem volt szó járásról most márciusban megkérdeztem tőle, hogy járna e velem a volt barátnője miatt azt mondta hogy nem aztán kitaláltam egy találkát de nem jött el, de aztán kiderült hogy elakart már minden megvolt de aztán mégse jött el azt mondta h ne köszöntem neki folyosón és h bunkó vok meg minden és azt is mondta h köztünk nem lesz semmi, azóta nem beszéltünk egyáltalán mit tegyek h végre tényleg járjunk?? vagy egyáltalán van esélyem?
a fiú amúgy szeret nagyon is beszélni a szexről tom htetszek neki mondta már egy párszor barátnőim szerint nem kéne vele foglalkoznom de szeretem személyesen az egy év alatt szinte 5 mondatot beszéltünk :/
tudom, hogy zavaros és hogy hülye vagyok, de kérlek segítsetek!!!!!!!!!!
Nézd. Ha egy suliba jártok, akkor mi tart vissza a személyes találkozástól? Miért kéne hazamenvén délután, a gép előtt megbeszélni, hogy találkozzatok? Várd meg a suli előtt, akár reggel, akár délután, és csípd el. Ha neki az a kifogása, hogy nem köszönsz neki, meg bunkó vagy, akkor tégy ellene!
Lehet, hogy ő maga sem tudja, mit akar... Ne menekülj a net mögé, hanem keresd a személyes kontaktust! Miért ne lehetne esélyed?
A második válaszadó válasza a helyes.
Ha te tényleg szereted és akarsz vele járni, de ö nem mer kezdeményezni, akkor mutasd meg te, hogy nem vagy bunkó, hanem érzelmi lény vagy és várd meg az iskola után.
Iskola után nincs választása, hogy elmenjen vagy ne egy randira, mert ott már találkoztatok. Ez a meglepetés ereje. Ott eldönti, hogy akar-e veled beszélni és meghalgat téged, vagy pedig faképnél hagy és akkor te is hagyd a francba.
Azt is mondtad, hogy évfolyam társak vagytok. Ha van együtt órátok akkor ülj oda mellé és már közeledsz is.
Igy rábirod vezetni arra, hogy közeledjetek egymás felé.
Noss hát én is szeretek a szexről beszélni XD
Mikor már sokéig nem szólok a szexről semmit már a lányok is megszólnak :D
És abarátnőm így is szeret :) mikor mondtam neki hogy meg változok és nem beszélek annyit a szexről azt mondta hogy meg ne tegyem mert így vagyok én :) ez nagyon meglepett...
De mondjuk én csak beszélni szeretek rólla egyenlőre még fiataénak tartom magam ahhoz hogy kipróbáljam de elbeszélgetni eltudok rólla :)
14/f
amuyg régen én is ilyen voltam szeret téged csak már a sok nem után már nem biztos annyira mabában de szeret téged nyugi :):P és remélem összejön valami :)
az előző voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!