Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem lett mindenből, ez lenne a megoldás?
Meguntam,hogy úgyérzem folyamatosan mindenki engem néz és rajtam röhög .. Valószínűleg a fejemmel van valami ami igazán röhejes lehet,elállnak a füleim,szerintem ez lesz,vagy magas a homlokom .. lövésem nincs,de most lett elegem,jövő héten kezdem edzést,amit tudok szteroidot a legerősebbet beszerezem,nyárra 4x ekkorára kigyúrom magam,veszek egy pittbult és még rám nézni se mernek .. ennyit tudok tenni,tudom ez sablon kérdés amit felvetettem,de nem látok más megoldást .. probáltam azt,hogy elfogadom magamat,de azsem,egyszerűen esküszöm az utcára nem merek kimenni .. attól tartva,hogy én leszek a nevetés tárgya ... amit az előbb leírtam ezt látom megoldásnak,azért is mert valószínűleg azért érzem úgy,hogy mindenk irajtam röhög,mert nincsen önbizalmam,semmi !!!! és így valószínűleg lenne ..
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!