Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegem lett mindenből, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem lett mindenből, ez lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Meguntam,hogy úgyérzem folyamatosan mindenki engem néz és rajtam röhög .. Valószínűleg a fejemmel van valami ami igazán röhejes lehet,elállnak a füleim,szerintem ez lesz,vagy magas a homlokom .. lövésem nincs,de most lett elegem,jövő héten kezdem edzést,amit tudok szteroidot a legerősebbet beszerezem,nyárra 4x ekkorára kigyúrom magam,veszek egy pittbult és még rám nézni se mernek .. ennyit tudok tenni,tudom ez sablon kérdés amit felvetettem,de nem látok más megoldást .. probáltam azt,hogy elfogadom magamat,de azsem,egyszerűen esküszöm az utcára nem merek kimenni .. attól tartva,hogy én leszek a nevetés tárgya ... amit az előbb leírtam ezt látom megoldásnak,azért is mert valószínűleg azért érzem úgy,hogy mindenk irajtam röhög,mert nincsen önbizalmam,semmi !!!! és így valószínűleg lenne ..

22/F

2011. szept. 15. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is így érzek, félek az emberek véleményétől. Félek, hogy a pasik kinevetnek vagy mindenki más. Azt hiszem, hogy mindig engem figyelnek és ilyenkor mindig nekiállok igazgatni a hajamat meg a ruhámat. Persze sokszor próbálom bizonygatni magamnak, hogy nincs velem semmi baj sem, de egyszerűen nem megy. Szerintem próbáljuk elfogadni magunkat olyannak amilyenek vagyunk:)
2011. szept. 17. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló, én nem nevetnélek ki, szívesen megismernélek, Email kapcsolatot is felvenném veled, ha akarod;) érezd jl magad a bőrödben, ha nehéz is, de ha nem vagy magaddal megelégedve, és tudod milyen változást akarsz, akkor higgy benne, hogy igenis megváltozhatok! Bármire képes lehetsz, ha hiszel benne, "rémes" mikre képes az ember ha pusztán elhiszi, hogy ő ilyen...
2011. szept. 17. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólónak: Rendben, benne vagyok. Ha van kedved küldhetsz egy e-mailt!
2011. szept. 18. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző, Ment MAIL!;)
2011. szept. 18. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!