Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Lányok! Hogyan jöjjek össze egy palival?
Most voltunk 4 napos táborban és eddig nem ismertem, de most ahogy beszélgettünk nagyon megtetszett de nem tudom h én tetszek-e neki....ezt h tudom kideríteni?? és ha igen akk onnantól hogyan tovább???
15/L
Hehe, jo ez a táboros cucc. Én 15 évesen egy kerszténytáborban voltam, és a csajnak írtam egy "levelet" hogy: nagy helyes lány vagy, orulnék ha jobban megismekedhetnénk.
O is irt nekem, hogy hallott rólam, neki is szimpi vagyok :D
Elkértem a számát, sokat beszélgettunk ez után is, 2x kimentunk, de nem lett semmi, valszeg mert o is en is szakítas utan voltunk. Jah, és foleg testbeszéddel jelezte, hogy tetszem neki, meg hát észrevettem, hogy mindig figyel, ha ptóbálom szórakoztatni a társaságot.
Tábor után cheten írtunk és azt mondta (finom kezdeményezés): Mit csinálsz ma?
Ekkor esett le hogy hoppá, és a válaszom: Én semmit, ha gondolod kimehetnénk :D
remélem segítettem. Nem volr koztunk semmi, de egy csodálatos lányal hozott ossze a sors =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!