Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lesz azokkal az emberekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz azokkal az emberekkel, akinek az életéből kimaradt a "kamasz koruk legszebb nyara"?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon zárkózott voltam, nem nagyon voltak barátaim, és ezért kimaradt az életemből az az időszak, amikor a velem egykorú kamaszok együtt bandáztak, minden hülyeségben benne voltak, az első nagy szerelmek, együtt járások idején, amikor egész nyáron egymást érték a bulik, meg mindenféle események. És sajnos ez a mai napig hiányzik. Arra lennék kíváncsi, hogy be lehet-e pótolni valahogy, vagy ha nem, akkor mi lesz később az ilyen sorsú emberekkel, mert eléggé magam alatt vagyok emiatt már évek óta, és a tanulásra sem tudok úgy koncentrálni mint régen. El fog majd múlni ez a vágy, hogy hiányzik, vagy életem végéig szenvedni fogok ettől? 25/f
2011. szept. 12. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezted, hogy mennyi idos vagyok. 34. Es mostanaban kezdtem el rock kocsmakba jarni, koncertekre, a nyaron elmentem vegre eletem elso kempingezos fesztivaljara is. Mivel Angliaban nyomatom, itt konnyebb valamivel. Rengeteg csoport van, akikhez lehet csatlakozni mindenfele erdeklodesi teruleten. Es bar tudom, hogy mi az itteni velemeny azokrol akik sokat buliznak, de nem nagyon erdekel. Minden heten 1-2 rockbuli vagy vegig latogatunk par pubot, kitombolom magam, es jol erzem magam.Ez a lenyeg nem. Egyebkent olyan sok megbanas nincs bennem, kicsi van, na jo, de most legalabb a sajat penzem szorom, nem anuciet, es mar nincsenek komplexusaim se.
2011. szept. 13. 01:01
 12/17 anonim ***** válasza:

"és a tanulásra sem tudok úgy koncentrálni mint régen"

Na látod, most is ezen aggódsz.

Így sose fog összejönni.

2011. szept. 13. 01:25
 13/17 anonim ***** válasza:
En is most potolom be a kimaradt bulikat. Eloszor nekem se volt tarsasagom hozza, de mivel akartam hat talaltam. Most mar csak a bovites van hatra :)
2011. szept. 13. 01:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálam is kimaradt, de én sosem vágytam rá, jól megvagyok anélkül is. Szerintem ez a legjobb módszer (:
2011. szept. 13. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, megkérdezhetem, hogy honnan írsz? Csak mert néha én is kimozdulnék megnézni milyen a világ a szobán kívül. :)

20/l

2011. szept. 13. 16:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Bp-ről.
2011. szept. 13. 20:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A kedezonek, es az utolsonak irnam, hogy szervezzetek egy klubot, akar az iwiw-en vagy a facebook-on is kereshettek jelentkezoket. Szabadido kozos eltoltesere, mittomen moziba menni kozosen, vagy barhova, es kozben uj baratsagokat kotni. Nem olyan nehez, csak el kell kezdeni es valoszinu, hogy sok embert erdekelne a dolog.
2011. szept. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!