Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti egy Ilyen lánnyal mit csinálnátok?
Nálam aludt egyszer, még nem akart lefeküdni velem. Előtte már találkoztunk, sokat beszélgettünk és nagyon sok közös van bennünk (mind1) De aztán rájött vmi és teljesen megváltozott, kamuzott sokat, direkt felidegesített és nem tudta h most mi legyen (járjunk, találkozzunk-e még). Párszor addig húzta a türelmemet h közöltem vele, h hagyjuk ezt az egészet, de akkor elkezdett megint nyomulni.. újra xD, és olyan bután h már cs röhögtem rajta. És közben káromkodott, haragudott rám(?). És nem akart találkozni se.. Végül a lehető legnagyobbat hazudott a szemembe! és Letiltottam, FB-n stb. Tudom h Vele sokkat több is lehetne..
Bocs h ilyen hosszú lett, de mit csináljak, bocsássak meg.. megint, v hagyjam úgyis sok ilyen lány van -.-?
Ezt jól megasszontam. De a lényeg h mondjátok mit tegyek: -Felodjam "megbocsátok" vagy -Várjak h ő lépjen?
:) Cső
Arra akarsz várni, hogy ő lépjen? Bátor és erős döntés! Majd ha már nem az oviba jártok rájösz, hogy nem erővel kell megoldani az ilyen helyzetet.
Ha tényleg érdekel a csaj és látsz benne fantáziát, de tényleg csak ekkor, én lépnék a helyedbe, de úgy leessen az álla és ájultan a karjaidba omlana, nem leütném, nem erre kell gondolni, hanem megmutatnád a férfias oldalad (nem, nem a farkad, nem erre gondoltam:))))).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!